Svaka čast na slikama i ulovima, danas zaista vlada prava dominacija Japanaca.
Nešo, uspeo si da ga kupiš?! Svaka čast.
Mislim da je i član Koska23 uspeo da se dočepa jednog lepog bell-matica.![]()
Svaka čast na slikama i ulovima, danas zaista vlada prava dominacija Japanaca.
Nešo, uspeo si da ga kupiš?! Svaka čast.
Mislim da je i član Koska23 uspeo da se dočepa jednog lepog bell-matica.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jeste, našao sam bell-matic, ali ne isti kao tvoj. Naime, prodavac mi je ponudio ovaj debeljuškasti, koji sam kupio, ali i ovaj tanji model. Kupio sam debeljka jer mi se u tom trenutku više svideo, a jednog lepog dana će možda i ovaj tanji doći na red. Stavio sam na LM narukvicu koja podseća na onu tvoju sa bella, jer me je inspirisala kombinacija belog štepa i cifera.
Inače - svet je mali. Gledao sam i taj bell na jednom poznatom sajtu i video poznato ime - Koska je kupio taj sat od prodavca od koga sam i ja kupio svoj bell-matic. Ukoliko je u pitanju isti primerak, mislim da je Koska odlično prošao i da bi trebalo da nas časti slikama.
eh, gledam ove lepe japance i sve mi nesto toplo oko srca (a nije mi upala si*a u supu)...!
cestitke svima na prinovama! svaka cast, drugari, i samo nastavimo tako!
moram da dodam i da mi je narocito drago sto je nas mali bell-matic klub dobio nove clanove!
jole777 kaže:
Sat je stvarno lep, safirno odlicno staklo, kuciste sa graviranim belim Tag Hauer i kombinacija sa crnim je odlicna, skoro svako ga primeti bez obzira da li se razume u satove. Veoma luxsuzno deluje.
Mehanizam nazalost nije pokazao neku autonomiju, oko 15-20h (ili ja ne mlataran rukom dovoljno)
Kutija je ok, ali ipak nista bez pokreta ruku.
Nisu moji, ali nadam se da nije problem što kačim njihove slike.
Dva Seika (mog teče i moje tetke) koji su išli na servisiranje:
^ misko, daj koju informaciju - koji su modeli u pitanju, koliko su stari...![]()
jole777 kaže:
Hahah... Pa od vas se ništa ne može sakriti...Bez zezanja, znao sam da sigurno još nekoliko forumaša prati istu licitaciju i sada želim da iskoristim priliku da vam se zahvalim što se niste uključili!
![]()
Inače, nikada nisam stidljiv kada je u pitanju hvalisanje novim satom... Slika nema jer sticajem okolnosti sat preuzimam tek u ponedeljak... Možda to i nije tako loše, razlog za radovanje ponedeljku...
Naravno, čim ga preuzmem biće slika...
Jooooooj, čoveče, vraćaš me u detinjstvo. Osećam se tako nostalgično![]()
Bookmarks sajtovi