Cestitam ti na lepotanu...i meni je ukljucena lepse mi je tako. a i cudno mi je kad stoji samo :)
Printable View
Cestitam ti na lepotanu...i meni je ukljucena lepse mi je tako. a i cudno mi je kad stoji samo :)
@BMF - Svaka cast na prinovi :congrats:!
Resio sam da se i ja ponovim jednim 6139 ili 6138... videcemo...
[off topic]
bas je interesantno... sad dobijas nadimke Bad ili BMF ;), nije lose
[/off topic]
Čestitke i od mene, nije loše biti loš :D.Citat:
vladas;43112[[COLOR=#0000cd kaže:
A da promeniš u GoodMF = GMF ?
Hvala. Ipak je bolje "BAD" :aetsch:
I kako mogu biti "GOOD" ako sam "MF"?! :confused:
^
Mislim da si ti jedan dobar dečko koji se samo pravi da je loš :angry:, zato bih ja odbacila i to MF.
Što se mene tiče zvaću te Dobrica.
Dobro ? ;)
Ma zvacemo ga "djordje" :)
Sve cestitke za Seika, slobodno mu ukljuci stopericu, nece biti nikakvih problema. Seiko je to!
Predlažem da ga zovemo Đorđe Dobri, kao neki srednjivekovni vladar;).
Sima Hrabri i Đorđe Dobri :D.
Hehe! Ja sam Dule! Tako da može Dušan Silni :D
^
Bez zezanja, meni je neprijatno :blushing:, da pišem tvoj nick, a vidim i drugima, zato ga skraćujemo, porazgovaraj sa adminom, da ti ga promeni. Čitala sam kako si izabrao nick, video si novčanik u filmu Petparačke priče, na kome piše BMF :laugh:.
Jako lep sat, prava zenska klasika :thumbsup:
Clarissa, obrati paznju na ekspoziciju kod fotografisanja ;)
Hvala, samo ovaj ćete i gledati, bar još neko vreme :D, imam još jedan, ali cifer je suviše mali, ne znam kako da izvučem da se lepo vidi ?
Okinula sam u auto modu, napravila više slika, a ova mi se najviše dopala jer se boje lepo prelivaju i vidi se razlika u nijansama plave.
A što se ekspozicije tiče, šta sam trebala da uradim da bi bilo bolje ? Mogu da ponovim, sa drugom macom i drugačijom ekspozicijom. Bar mi drvenih mačkica ne fali.;)
Pronadji osvetljeno mesto prirodnim osvetljenjem, postavi aparat na sto (pretpostavljam da nemas stalak) ili neku drugu cvrstu podlogu da se ne bi cimnuo pri okidanju i iskljuciu blic. Rezultat bi trebalo da bude mnogo bolji, rekao bih da je maca ok :D
A za taj mali satić-aktiviraj makro mod.Obično je označen stilizovanim cvetom(lalom).U tom modu prave se jasnije slike iz blizine.
Tako sam uradila i prvi put, stavila objekte na mermernu ploču pored prozora, a aparat položila na nju, možda ne kod svake fotografije. Isključila sam blic, a uključila makro;). Evo još jedne iz prvog seta i 2 iz drugog, tu sam povećala ekspoziciju.
Toliko od mene, dok ne kupim treći sat:D.
http://i270.photobucket.com/albums/j...anovic/037.jpg
http://i270.photobucket.com/albums/j...anovic/072.jpg
http://i270.photobucket.com/albums/j...anovic/069.jpg
@VLADAN
Aktivirala :P
Čini mi se da sam video Cica-macu:rolleyes:
.....Aha :)
Clarissa lepi satovi...Seiko je jako lep...;) A da, i cica mace su zanimljive...:P
Hvala !
Banjo, upravo si napisao 2500. poruku na temi !:D
Drage moje i dragi moji,
ovo je 2501. poruka, na najlepšoj temi na forumu. Hvala svima koji su postavili slike svojih satova, kakve god fotografije na kraju ispale, sigurno je da smo se trudili da što bolje dočaramo lepotu naših satova. Taj trud treba pohvaliti i zato bravo za sve nas !:congrats:
Evo jos jednog koji nije nosen duze vreme.
Prilog 12452
Hvala banja,bez lazne skromnosti jes lep,bas! :lol:
nazalost i ja moram da se slozim moja nesudjena ljubav..ali neka ga da ga gledam makar
svaka cas za IWC ispale su mi oci-LEPOTA-
danas sam kupio jedan VOSTOK - automatik ROSSIAPrilog 12488
Dobih danas novu igračku, pa ne može bez fotke. Al da je nebi slikao samu, našao se spork pored nje:)
Prilog 12493
koji iwc chrono marko imas? izgleda dam sam propustio nesto...
Iwc 3717-01
ni taj ne da :(
Sve mi se vise dopada ovaj iwc 3717-01 :)
Taj IWC 371701 mi je odavno "na meti" ;). Bice moj, kad tad, uz par Omega...
Sta da ti kazem, dobro gadjas :)
i vozi ehehehehe :)
Evo moje prinove:
http://img717.imageshack.us/img717/1903/img6083pb.jpg
By igorbeog at 2011-10-22
Samo moram da mu nabacim kais.Hteo sam mash, al nisam nasao da mu odgovara, pa sad moram da vidim koji cu kais. Pozdrav.
lepa raketla :thumbup: , i ja sam tražio mash narukvicu za moju raketlu ali nema ,na kraju sam kupio crni kožni i lepo mu čuči.poz
ps. ako pronađeš mash javi
Stvarno je ok sa crnom, sad sam pogledao.I ja razmisljam o nekoj takvoj, ako uskoro ne naletim na mash, ako naletim odmah javljam. Pozdrav.