Hvala na lepim rečima za sat!
Sat je stvarno prelep i mnogo bolje izgleda kada se vidi uživo nego na slikama.
Postaviću slike u što kraćem roku.
Hvala i na dobrodošlici!
Hvala na lepim rečima za sat!
Sat je stvarno prelep i mnogo bolje izgleda kada se vidi uživo nego na slikama.
Postaviću slike u što kraćem roku.
Hvala i na dobrodošlici!
Slazem sa ostlalim sa foruma prelep sat! uz dravlje ga nosio...razmisli da ne reklamiram sad Puga ali da sacuvas originalnu mogao bi da dobijes jos bolji kvalitet uradis jos jednu narukvicu!
next year at this time I'll be a millionaire
Možda vredi i razmisliti o kupovini još nekog kožnog kaiša, koji ne mora da bude originalni već samo kvalitetan.Problem koji očejuješ sa kožnim kaišem jeste nešto što se događa,ali ako je koža kvalitetna (dobro pripremljena) i ako se kaiš lepo održava on može trajati prilično dugo bez pojave neprijatnih mirisa.
Možda bi ti bilo zanimljivo da pročitaš ovu temu-http://www.svetsatova.com/forum/f113...na-3374-3.html
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Čestitam i ja, prelijep sat! Zdravo da ga nosiš.
Да,баш тако. Овај сат ми некако природно иде уз кожну наруквицу, метална му стоји као пилету .....Иначе не видим проблем пропадања кожних наруквица, увек имаш мајстор Пуга, добар избор кожних наруквица код дистрибутера или чак и оригиналну кожну да наручиш. Кожне наруквице квалитетних сатова су доста дуготрајније, не осећају се ако се добро одржавају, једина предност би могла бити везана за купање, али по мени би и било небулозно да се купаш са оваквим сатом.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Prelep i jako kvalitetan sat.cestitam.mnogo mi se svidja ako nije tajna koliko je kosto.inace nosio bi ga i na koznoj i na metalnoj narukvici lep mi je svakako.
I mozes da nadjes ili da ti se napravi kod majstora puga karukvica kozna koja je slicna tvojoj....sto bi trazio original koznu..i ona ti je skupa a da ne govorimo koja je razlika izmedju Pugove i obicne kozne....razmisli...sto ti dodje ako upropastis dveoriginalne kozne nego li da kupis metalnu...
next year at this time I'll be a millionaire
Vladas već sve napisa![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Tu je,valjda, Automatic ETA A07 171, L704 calibre, 16 ½”’, 24 rubies, 28,800 vib/h, 46-hour power reserve ?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jeste, L704 je u njemu.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi