Mnogo su lijepi. Ipak to što je kvarc mi se ne sviđa, Hydroconquest automatik može da iste pare da se kupi.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Mnogo su lijepi. Ipak to što je kvarc mi se ne sviđa, Hydroconquest automatik može da iste pare da se kupi.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Covek rekao da preferira Quartz, pa sam iz tog razloga predlozio navedena satove sa najboljom cenom.Inace su mnogo skuplji![]()
Vas Rolex impresionira druge,vas Grand Seiko impresionira vas.
Tako je, kupi brate automatik Seiko, Citizen (moze i Eco Drive), Orient. Mani se Bomara i Berica, preko KP mozes naci sat. Ako nesto zaskripi pustis link ovde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od ova dva koja si naveo meni se više sviđa Citizen. Ili kao što kolege predložiše da pogledaš i Casio. Odlični satovi za oko 100e.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Poslednja ispravka: eee (20.7.2021. u 7:22)
Ako misliš na Carlla iz Pančeva, čitava moja uža i šira familija je kupila G-shock od njega. Nikada nije bilo problema te je u njegovom slučaju savet kupi gde je jeftinije. Čovek ima preko 1000 pozitivnih ocena a do te brojke se ne stiže lako. Za ostale ne znam...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Da na njega sam mislio.
Зна ли неко где се или од кога могу купити-наручити Steinhart сатови?
Sent from my HD1913 using Tapatalk
Ne znam da li sam postavio pitanje na pravom mestu,a ono glasi
da li neko poseduje TISSOT PRX POWERMATIC 80 sat? Zanima me vise o tom satu ,kvalitet,greske,mane,vrline,opsti utisak,strucno misljenje jer mi na prvu toliko seo da sam trazio u srb nema pa sam mislio da ga porucim iz hr izadje oko 2800kuna. Hvala na odgovorima,slobodno dajte svovje misljenje i da li ima jos satova sa ovakvim ivicama ,oblikom.
Bookmarks sajtovi