Ja nosio kod casovnicara da promeni baterije on mi rekao da su svi original kako sad to :/
Ja nosio kod casovnicara da promeni baterije on mi rekao da su svi original kako sad to :/
U takvim slucajevima samo pitas koliko bi ti ponudio para za te satove. Kad cujes cifru znaces da li su originali ili ne.
Seiko je origigi. Ali je servisiran zadnji put za vrijeme univerzijade u Sarajevu
Poslano sa mog LT22i koristeći Tapatalk
A da ti je rekao da su lažnjaci,bi li mijenjao baterije ?
ako je casovnicar rekao da su orginal onda jesu sigurno.
Nije orginal.
Olakšaćeš sebi ako prvo malo potražiš po internetu podatke koji te interesuju. Recimo za ovaj sat trebao si ukucati Cartier ladies watches (možeš dodati i reč price) i našao bi npr. ovako nešto:Cartier women's watches - 3,701 Cartier women's watches on Chrono24 i zaključiš da to nisu baš jeftini satovi, da imaju odličnu završnu obradu i sl. Tako možeš rešiti mnoge nedoumice.
Vazi, hvala.
Opasno nam skocio standard, pola srbije nosi Patek, Cartier, Konstantina, Role I ostale svicarske high end produkte!![]()
Ja razumijem da ne moze - i ne mora! - svako biti dovoljno potkovan znanjem, kao vecina ovdje, na forumu, pa da moze iste sekunde provaliti da je rijec o dupljaku, ali, brate, 95% ovih replika ne da je loooooose i dno dna, i po izradi i po dodatim detaljima, nego ne vjerujem da bi prosi ni kao one dzabalesku igracke sto ih uguraju u kakao ili cokolino.
Kad vidim onaj jeftini, futavi kineski otvoreni most na balansu, tacno mi se povraca.
Он сказал: "Поехали!"
Je
Pogotovo tag japan movt.
A nije 1887 kalibar
Poslano sa mog LT22i koristeći Tapatalk
Bookmarks sajtovi