Evo još dve slike.
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Evo još dve slike.
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Zdravo, imam ručni sat omega koji mi je poklonjen pre 18 godina pa me zanima da li je original bar glavni deo sata pošto na kaišu metalnom ili kako se već zove piše Hong Kong. Potpuni sam laik pa sam se zato i obratio vama ovde. Ručni sat mi je poklonio bogatiji čovek koji je živeo u Kanadi i verovatno je tamo i kupljen. Slike ću postaviti čim skapiram kako 😀
Unapred zahvalan
Bez fotografije u visokoj rezoluciji niko ne može da ti kaže ništa o satu, a možeš je postaviti tako što ćeš kliknuti na treću ikonicu sa desne strane u prostoru za odgovor, a koju ćeš videti kada klikneš 'REPLY'. Kaiš ili narukvica su potrošni deo koji se lako menja i koji ne govori ništa o samom satu, otprilike kao gume na automobilu. Na BMW možeš da staviš gume na kojima piše Michelin, Dunlop ili Tigar, ali one same ne govore ništa o samom autu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Kopija bez greske...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Molim za pomoc u vezi sata, prilozicu par fotografija, ako je potrebno potrudicu se vise fotografija da stavim...Model, cena, ima li pouzdanog servisa u Beogradu ili u Srbiji. Sat jos pre 10tak godina stric doneo iz Svedske da se vidi ima li nade da se servisira i od tada stoji u fioci...Vidi se da je nosen dugo. Hvala jos jednom. Za pocetak da li se moze proceniti original ili kopija
![]()
Hvala druže na odgovoru. Odneću ga onda da ga neko pogleda i onda predloži šta da radim. Upravo sam pre toga hteo da vidim da nije neka kopija da znam šta da očekujem. 😀
Bookmarks sajtovi