Evo, ja kao vlasnik Planet Orient modela mogu da kažem da je sat odličan. Moj model je sa srebrnim ciferom i metalnom narukvicom.
Moj savet bi ti bio da umesto modela koji tražiš uzmeš model sa metalnom narukvicom. Ovaj bi te izašao oko 215-220e. (kad odbijes nemački VAT i dodaš carinu i porez kod nas). Narukvica izgleda, a i jeste, izuzetno kvalitetna. Nije od savijenog čelika, već od punog čelika. Moj obim ruke je 19-20cm i narukvica bez skidanja linkova taman paše
Automatic Tachymeter Power Reserve CFM00002B - Power Reserve - www.orientuhren.de
Razlika u ceni njega i modela sa kožnom je 15ak evra a to je zaista zanemarljivo.
Majstor Pugo, doduše on trenutno ne radi, mi je uradio i kožnu za njega i stvarno odlično izgleda.
Rezerva snage je oko 42 sata, preciznost odavno nisam merio, to mi i nije toliko bitno al čini mi se da je i dalje u +/- par sekundi dnevno. Čini mi se da sat imam oko 3 godine. Detalji na brojčaniku, postavljeni u nekoliko nivoa odlično izgledaju.
Jedina mana je luminacija koja traje izuzetno kratko. 10ak minuta najviše traje pun sjaj. Posle toga veoma brzo bledi.
Registracija
Help

22Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi