Casio edifice EF546D-1A
Re*lika
Original
![]()
Casio edifice EF546D-1A
Re*lika
Original
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Negde sam procitao podatak da se Rakete prave u Kini i prodaju se kao nos sa zigom "made in Russia" ili sssr. Da li neko zna nesto o tome? Da li Raketa proizvodi satove,i da li su ovo originali? Kostaju 50ak eura,a nigde ne vidim "made in Russia"
![]()
Mogu da potvrdim da sam to čuo od jednog časovničara, uz napomenu da se kopira više proizvođača ruskih satova. Kaže da je video neku raketu sa oznakom „Сделано в Росии", u kojoj je bio neki krš od kineskog mehanizma. Kako mu je rekla mušterija, sat je kupljen na nekoj pijaci. U pitanju je bio neki jeftin satić od nekoliko stotina dinara.
Treba da budu blizu br. ili odaljeni imamBraitling 1884?
Da li mogu da vidim ove slike jer sada ih ne vidim...hvala
@tezakdan - na koje slike mislis? Ako mislis u postu #143, vide se. Mozda imas prooblem sa konkretnim browserom? Ne znam sta korsitis, ali probaj neki drugi, mozda ti uspe. Ako ne - prijavi problem u temi http://www.svetsatova.com/forum/f63/...tova-4297.html
No time to lose
Ja sam pogresio,nisam stavio Odgovor sa citatom...Mislim na citat broj 6 na prvoj strani...
^ Nazalost, clan koji je postavio te slike koristio je svoj album sa slikama. Cim je slike obrisao - one su postale nedostupne sajtovima koji referenciraju na iste.
Dakle - niko ih ne moze videti![]()
No time to lose
O.T.
Može Čak Noris![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi