Razlikuje se i oblik kazaljki, naročito se primeti na onoj najmanjoj crvenoj gore za izbor MODA. Kod kopije je romboidnog oblika a kod originali nije u potpunosti.
Interesanto je koliko je tzv." vrhunskih" kopija predstavljeno na ovom *** uklonjen link / cafemontenegro *** , ne mogu da verujem da se ovako nešto otvoreno promoviše.
Poslednja ispravka: dragon (20.10.2011. u 21:57)
Pa ljudi vole da nose "vrhunske"satove i da se u društvu prikazuju u lažnom svetlu a što se foruma tiče, nisu oni jedini na ovim prostorima gde se otvoreno toleriše kršenje autorskih prava i prava industrijske svojine, ima ih još.
Na Svet Satova vlada jedinstven stav a to je...
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Zanima me da li je ovo originalan sat ako uopšte može da se vidi sa fotografija...Nakit, satovi i dragocenosti : Maurice Lacroix Croneo, - ID 1101787 - Kupujem Prodajem
E, hvala na odgovoru. Samo ne znam kako funkcionise ta internacionalna garancija kod nas, na temi "Online kupovina Casio" se nije razresilo do kraja. Nego, malo me je iznervirao jer je danas podigao cenu sa 105 na 120e. Sada je sat tek 2000 dinara jeftiniji nego na Senseu![]()
Ma, slika je sa neta. Nije konkretan primerak koji ima u ponudi.
Interesuje me bas to sto si pomenuo, da li je neko imao kontakt sa njim, ili na osnovu ostatka ponude moze da zakljuci o cemu se radi (malo i ja zanovetam, al ajde)
Covek je od njega kupio orient.gledo sam sat orginal je sve je kako treba i kutija i papiri nov je.
Da li je ovo replika? Mislim da je, ali mu je cijena preko 100E.
Casio edefice EF-200,
CASIO EDIFICE EF-200 | Flickr - Photo Sharing!
Hvala
Ja sam kupio Orient od tog prodavca I sve je bilo u najboljem redu. Nabavljaju ih u Madjarskoj (na garanciji je bio pecat radnje u Budimpesti). Koliko sam skapirao njih je nekoliko koji rade sa tim satovima. Jedan ili dvojica su u inostranstvu a brat jednog od njih je u Bgd-u. (On mi je I ispricao ovo kad smo se nasli da mi preda sat).
Ne znam da li ti ovo pomaze, ali eto, moje iskustvo je bilo pozitivno.
Bookmarks sajtovi