Citat milan zmaj kaže: Pregled poruke
Svako ima pravo na gresku ,a ako znas mnogo bolje objasni coveku da ne pravi tako glupe greske...mozda je mislio na safirno umesto mineralnog pa pobrkao...


Bobane i mimalela, dobro dosli i drago mi je da ste prve vase postove posvetili meni i sada kada ste razbili led i krenuli da pisete posvetite i podelite vasa znanja barem meni, rado su vas citati!

Ono sto sam ja kao lajk hteo da kazem jeste da ako sat kojim slucajem padne na poledjini sata recimo na neki predmet jako ce se teze polomiti mineralno i tako ce sacuvati mehanizam od safirnog, koliko znam i koliko me secanje sluzi jeste da je mineralno savitljivije od safirnog pa samim tim i trpi udarce, a da zaobljena safirna stakla imaju vecu otpornost od ravnih bas onakvim kao na poledjini kucista pa su iz tog razloga postavili mineralno staklo, to sam video jos kod jednog meni bas dragog brenda, Oris.

Za divno cudo ovo je prvi Laco koji se pojavio na ovom forumu, pre par godina smo svi mastali, citali, guglali o njima i ovako glupo tema zavrsi na kraju mojom greskom, uzas.

d1d i vlajo pobrkao sam izraze tek sam sada shvatio da sam napisao aerodinamican, verujte mi da sam sinoc gledao nesto o tome verovatno sam prebrzo pisao i odlutao mislima.