Nisam ranije video ovaj Khaki, bolje da nisam ni sad! Sve češće me Hamilton razočara!
Nisam ranije video ovaj Khaki, bolje da nisam ni sad! Sve češće me Hamilton razočara!
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Pa mislim šta te tu razočarava, Hamilton je ipak ekonomska klasa, ako hoćeš vrhunski kvalitet Tag-Longines-Omega pa naviše .....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ja sam imao dva Hamiltona i stvarno sam bio prezadovoljan. Jedan sam kupio ovde od @tolarba. Stvarno sve sto se tice Hamiltona sve pohvale sa moje strane. Ove nove modele nisam imao, ali sam nekoliko video na net-u i moram reci da mi se ni estetski nisu dopali. Cini mi se da je Hamilton sada bas napravio veliku razliku izmedju skupljih i jeftinijih modela.
Pa meni je Hamilton OK, jednostavno daje mogućnost da se uđe za manje pare u svet ozbiljnih satova (pa bili oni i sa nekim manama).
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi