zaboravih jos nesto, cini mi se da kljuc na tvom bullhedu nije original, bar tako izgleda na slici?
Iggy postavljanjem slika svoje kolekcije i ovih sa rezervnim delovima, ti si dao jednu sasvim novu dimenziju pojmu "kolekcionar satova".
E sledeci ce monako, uzeh danas da nosim ovog lepotana pa reko ajd da ga uslikam.
Inace ovo je bio jedan od najskupljih seiko satova u vreme kada se mogao kupiti u prodavnici, a bogami i danas...
Sat je CHRONOMETAR sa oficijalnim sertifikatom sto znaci da je izuzetno precizan i ima minimalna odstupanja u radu, masina je HI - Beat.
Cal.5626-5020 br.310475
Sat je proizveden u Januaru 1973 , naravno sve je na satu original , a posebno impresivno uzivo deluje cut-glass ili ti bruseno kristalno staklo koje se na svetlosti prelama pa imate efekat kristalne prizme... inace jedan od mojih omiljenijih satova koji kad god stavim na ruku uvek neko pita za njega...![]()
kljuc nije originalan,od drugog seika je no prebacivao je dan,datum ,ispala mi je jedna mala kazaljka i odneo kod sadziju da vrati kazaljku na mesto i nesto je izmestio i sada data prebacuje a dan treba da okrecem na skazaljke,dobro je sta nije izvadio neki deoi sada da pitam koliko ce kostati taj poduhvat,mozes mi odgovoriti tu ili na poruke,da moj bulhed zablista
![]()
Koliko vidim kazaljke na registrima nisu original, moguce je da su od nekog swatch-a , posto pasuju i koriste se za zamenu, jednim farbanjem u crno ispalo bi kao original (braon bulhead ima crne dok crni ima bele) sto moze da se odradi bez problema...
do 100 sam brojao , posle nisam...
sutra postavljam nove fotke gde se pojedinacno predstavlja neki od satova...
Iggy mogao bi to da bude Monako!![]()
Nisam ljubitelj ručnih s., ali ovo je impresivno!!! Koliko ih ima?
Bookmarks sajtovi