Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 175
Like Tree637Likes

tema: Bluesky - Par mojih satova

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    85

Određen forumom Re: Bluesky - Par mojih satova

Ovaj Longinov hronograf je prelep, steta sto je odvojen od kucista..
    Bluesky likes this.

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Odlicni nozici
    Bluesky likes this.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Član Avatar korisnika Bluesky
    Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

Hronograf je zapravo bio reklamni uzorak mada je radio kad se navije, bilo ih je jos a nozica je vazda bilo po kuci jedino mi krivo sto mi je ostao samo jedan certina lepa mi je boja
    DrAgod likes this.

Član Avatar korisnika Bluesky
    Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

E pa da nastavimo dalje

Nazalost nije mi tu fotoaparat pa se dovijam sa nekim kompaktnim i sa nekim starijim slikama sto sam imao. E sada svako ima bar jedan zlatan il pozlacen sat, pa tako i ja, jedan je Longines Flagship, a drugi je Certina coronation automatic Town and Country Chronometer, i bicu sasvim iskren Cerina mi je omiljeniji E sada mada je otac imao dosta posla sa Longines firmom, nekako je licno vise voleo Certina satove, uvek mi je pricao da su oni bili u rangu A klase satova po mehanizmima, ali posto su se probijali kao novi proizvodjac kompletnog sata ( inace su radili samo mehanizme) imali su nize cene, i bili su B klasa iako nipocemu nisu zaostajali za takozvanim firmama A klase, ali vise puta je mogao da se uveri da je certina bila mnogo bolja od Longines sata , tako da u tim danima bilo je moguce da za manje para dobije jednako kvalitetan sat, kasnije je Certina radila DS1 i DS2 satove, njeni satovi su isli na Himalaje, i otac je imao i prvi kvrarcni sat sa lcd ekranom i biometrom, nazalost stradao mu je u godinama kasnije ekran. Danas je certinin vlasnik Swatch jedan brend ciji ja zaista nisam miljenik. Kako bilo predstavljam vam Longines i Certinu jedan je bio dar mog dede meni za punoletstvo a drugi od oca , naravno otac i deda su ih nosili a ja sam ih dobio kasnije pogotovo sto je moj deda preminuo kada mi je bilo svega 11 godina. Imam i njihove originalne kutije koje su poprilicno velike E pa sada koji vam se vise dopada?
    Priložene slike Priložene slike Bluesky - Par mojih satova-img_9274.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1115.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1117.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1119.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1120.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1123.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1125.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1127.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1128.jpg  
    RUS, vladas, GIvan and 22 others like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •