Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 175
Like Tree637Likes

tema: Bluesky - Par mojih satova

Hybrid View

Član Avatar korisnika Bluesky
    Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

Određen forumom Re: Bluesky - Par mojih satova

nadji obavezno da vidimo sta to iams sto te nocu mori

Član Avatar korisnika StariAS
    Član od
    5.6.2012.
    Lajkovi
    2258
    Reputacioni uticaj
    16

Bice, bice bre. Nego sve hocu prvo jednu veliku kutiju za satove i opremu da uradim, ali nikako, jer stalno menjam dizajn, broj fijocica itd. Muke su.

Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

E to nije to da uslikas kutiju i kazes e pa moja kolekcija je u njoj a mi da pogadjamo
    Inace evo slika satica

Ovo je trenutno stanju, pokusacu blagim poliranjem da uklonim ovo smirglanje kucista, i kad kupik kajs ide na ruku
    Bluesky - Par mojih satova-photo137.jpgBluesky - Par mojih satova-photo138.jpgBluesky - Par mojih satova-photo139.jpgBluesky - Par mojih satova-photo140.jpg

Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

Danas prava poslastica, moj dobar prijatelj je uslikao dva moja satica pa vam njegove slike ovde sada pokazujem

Uzivajte

Bluesky - Par mojih satova-dsc03681-copy.jpgBluesky - Par mojih satova-dsc03682-copy.jpgBluesky - Par mojih satova-dsc03688-copy.jpgBluesky - Par mojih satova-dsc03708-copycb.jpg

Član Avatar korisnika esdy_11192
    Član od
    8.12.2009.
    Lajkovi
    652
    Reputacioni uticaj
    23

Ovaj flagship!!

Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

Citat esdy_11192 kaže: Pregled poruke
    Ovaj flagship!!

Taj Flagship krasi ruku vec 3 generacije u porodici Jako lep sat po meni, dostojanstven i mehanizam mu je neobican, pogotovo po pitanju automata za navijanje

Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

Imamo malo noviteta ali nikako da stignem da ih uslikam posto je vani malo zaladilo a prirodno svetlo je najbolje, tak oda se unapred izvinjavam za losije fotografije, obecavam bice boljih
    Tu i tamo krstarim vockicom i natrcim na neke i zanimljive satice. Technos sam kupio neispravnog i naravno tu je bilo poprilicno posla posto je jadan kanibalizovan najstrasnije, cifer me kupio priznajem, a Citizen pa on je isao kao ispravan, cifer je zapravo teget i tek se izbliza vidi da nije crn, skladan lep, on je bio ispravan, navodno.
    Bluesky - Par mojih satova-img_0097.jpgBluesky - Par mojih satova-img_0096.jpgBluesky - Par mojih satova-img_0094.jpgBluesky - Par mojih satova-img_0091.jpg
    Narukvica koaj nosi oznaku Citizen ima napuklu kopcu, kao i jos neke probleme pa sam stavio privremenu ovu da bi testirao sat. Uzivo deluje mnogo bolje naravno. E sad problemi, generalno nisam imao problema na vockici nesto ali ovaj put je ispalo da ovaj lepotan koji ima u sebi kalibar 5470 ima tegoba, kad se pokusa na kjuc naviti mislis da ce se polomiti zupcanici, ispostavil ose da duboko u sebi je pojedeno leziste jednog zupcanika... sklopljen je ponovo, pomocu automata se navije i sat lepo radi ali... pitanje je, tako da il ida nadjem drugi ispravan mehanizam ili da nadjem neki na koji pase ovaj cifer a isto je citizen i ozivim ga da radi sledecih xy godina... slobodno recite svoje misljenje svi smo ovde oboleli fanatici

Drugi sat kome tek treba da ispoliram pleksi je ovaj slatki lepotan, zanemariti narukvicu sa kojom je dosao bice uskoro kupljena nova kod Dojcinovica

Bluesky - Par mojih satova-img_0098.jpgBluesky - Par mojih satova-img_0099.jpgBluesky - Par mojih satova-img_0100.jpg

Ovaj sada radi, od sata za kantu je vracen u zivot sto je samo po sebi dovoljno da ostane u kolekciji. Cifer mu je dvobojni i ova svetlija boja nije presijavanje

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •