Zekiboki,
Hvala
Iskreno kako ljudi meni dragi ciji su satovi bili vise nisu tu morao sam nesto da saznam vise o satovima, pa sam tako i ucinio, i iskreno nesto sam saznao a nesto i ne, ali i malo je bolje nego nimaloInace bilo ko se moze obratiti fabrici sa serijskim brojem i probati, malo su spori i treba im vremena ali na kraju ce dati neke rezultate. Certina je bila nekako bas traljava sa njima sam se pogadjao jer mi oni daju pogresne informacije pa kada im pojasnim da to nije to iz tog i tog razloga onda se isprave ali po principu, e pa onda je to sto vi tvrdite
![]()
Nazalost zbog istorije koju veci deo satova koje imam nose, slabije ih nosim svakodnevno, pa nabavljam nove koji su meni dragi i koje ja nosim svaki dan i za koje u slucaju da im se nesto desi ce mi biti krivo al ne toliko kao i za neki od starijihInace ima nesto posebno staviti na ruku sat koji te odmah svojim kucanjem vezuje za oca i dedu
Podelio sam sve sa vama jer na taj nacin sam se i oduzio mojoj porodici izmedju ostalog, bili su to dobri ljudi i zasluzili su bar da ih ja pomenem pogotovo pred ovakvom publikom ljudi osudjenih na satove i njihovo nosenje![]()
Registracija
Help

637Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi