Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 22
Like Tree10Likes

tema: Seiko SNZH55-K1 ili Tissot Quadrato - Pitanje za clanove :)

Hybrid View

Novi član
    Član od
    2.7.2010.
    Lajkovi
    3
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Seiko SNZH55-K1 ili Tissot Quadrato - Pitanje za clanove :)

Poštovani članovi,
    Već neko vreme sam se dobro zagrejao za SEIKO SNZH55-K1 o kom sam samo reči hvale čuo.
    Jako mi se sviđa ovaj model na crnoj narukvici i smatram da neću pogrešiti ako ga kupim.Seiko SNZH55-K1 ili Tissot Quadrato - Pitanje za clanove :)-seiko-snzh55k1b.jpg
    Ali danas sam naišao na interesantu ponudu.Radi se o Tissot Quadrato modelu koji vizuelno deluje jako privlačno.Jedino što me kopka jeste to da li je isplativo dati preko 200eur za sat sa kvarcnim mehanizmom?
    Seiko SNZH55-K1 ili Tissot Quadrato - Pitanje za clanove :)-imag0490.jpg
    Na forumu nisam video temu u kojoj preterano hvale mehanizam koji Tissot u sebi ima.
    Seiko je automatik i još je jeftiniji,pa mislim da je tu dodatni plus za njega.
    Ali Tissot ima neobičan oblik i malo ko u gradu se može videti da ga nosi.
    Slika Seika je pozajmljena sa drugog foruma,a slika Tissota je mojim aparatom napravljena.
    Šta Vi mislite,koji je vizuelno privlačniji,a koji kvalitetniji-isplativiji za pare koje se ulože?

Zahvaljujem svima koji se budu uključli u diskusiju
    Pozdrav!
    Misic M. likes this.

Stariji član Avatar korisnika fotopetar
    Član od
    5.2.2012.
    Lajkovi
    3284
    Blogovi
    6
    Reputacioni uticaj
    303

Određen forumom re: Seiko SNZH55-K1 ili Tissot Quadrato - Pitanje za clanove :)

Mislim da ćeš tu morat sam donijet odluku jer po mome oba sata su lijepa i imaju svoju draž.Automatic je nešto super ali treba znati da preciznost automatika nije savršena i nakon nekoliko godina treba servis,dok quarc treba samo promijenu baterije.Inače ako Tissot koristi sviss mehanizam moja iskrena preporuka je da ga uzmeš jer to su satovi po mom mišljenju dosta ok.Nešto oko srednje klase satova.
    Po mom ja bih uzeo prvo jedan od ta dva,nije bitno koji i skupljao i onda uzeo i drugi jer oba su super.
    Malo koristi od mene,kad je tesko ponekad odlucit se za bolje između dvije podjednako dobre a različite stvari.

Novi član
    Član od
    2.7.2010.
    Lajkovi
    3
    Reputacioni uticaj
    0

Ok, definitivno je da je većina za Seika, slažem se da ima razloga za to
    Još ću da razmislim, moguće da neću kupovati Tossot, mada još se ništa ne zna.
    Svakako uzeću Vašа mišljenja u obzir, i postavljam fotografije čim(ako) se ponovim.

I još samo da Vas pitam:
    Koliko se kreću cene servisiranja satova poput Seika (okvirno).

Srdačno!

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Citat Danijel kaže: Pregled poruke
    Ok, definitivno je da je većina za Seika, slažem se da ima razloga za to
    Još ću da razmislim, moguće da neću kupovati Tossot, mada još se ništa ne zna.
    Svakako uzeću Vašа mišljenja u obzir, i postavljam fotografije čim(ako) se ponovim.

I još samo da Vas pitam:
    Koliko se kreću cene servisiranja satova poput Seika (okvirno).

Srdačno!
    Servis tog mehanizma je oko 2000 din, zavisi od časovničara ali to je otprilike ta cena.

Član Avatar korisnika bozicko
    Član od
    19.11.2010.
    Lajkovi
    144
    Reputacioni uticaj
    17

Kao ponosni vlasnik SNZH55K mogu da izjavim sledece.

Slike su jedno, a kad ga stavis na ruku to je nesto sasvim drugo. Ukoliko nisi ovaj sat video uživo, preporucujem ti da ga negde pogledas sense/vitanov jer tada ti neće pasti na pamet onaj drugi.
    Pre nekoliko meseci sam imao sličnu dilemu, ali kad je seiko stavljen prvi put na ruku, veruj mi ostali satovi su zapostavljeni (ali ne i zaboravljeni)...
    vladas and Serb like this.
    Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Tissot ima G10.211 mehanizam.Većina učesnika raznih foruma za taj mehanizam ima reči hvale ali nije zanemarljiv broj onih koji su imali probleme sa njim.
    Eto,jedna usputna informacija koja možda pomogne u odlučivanju.
    Inače,ova dva sata su toliko različita po svemu da samo ti možeš da napraviš izbor.
    skydrummer and Misic M. like this.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Stariji član Avatar korisnika bezbi
    Član od
    19.9.2010.
    Lajkovi
    1897
    Reputacioni uticaj
    42

Vladan je u pravu, izbor za tebe ne bi trebao biti tezak posto biras izmedju kruga i kocke iskreno ja bi pre uzeo SEIKA zato sto je taj model jedan od najlepsih Seikovih, i ima super mehanizam. Cak i da je Tissot okrugao opet bih razmislio da li bi uzeo sat sa tim mehanizmom (jer je najlosiji u celoj ponudi Etinih baterijasa sa stopericom), i smatram da je 2ooe i vise puno para za taj sat.

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Kada bi ja birao između ta dva sata, izabrao bih Seiko bez da trepnem. Na tebi je ostalo.
    jagoda-nbg likes this.

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    160

Isto je vazno,koji se od ta dva sata tebi se najvise svidja!? Ti ces nositi te satove,pa je najbolje da prelomis u glavi koji. Sto se tice samih satova kako kazu prijatelji Seiko!
    Cim kupis jedan skupljaj pare za drugi i bice ti lakse..i tako ces da se navuces ) Malo se salim,ali najbolje je da sam odlucis.
    eee and anbeast like this.

next year at this time I'll be a millionaire

Istaknuti član Avatar korisnika 23jewels
    Član od
    9.10.2010.
    Lajkovi
    7987
    Reputacioni uticaj
    232

^ Ovo sto rece drug Bozicko, mogu i ja da potvrdim. Naime, sve dok je u kutiji, dok ga ne nosim, neprimetan mi bude, stavim ga cak i na oglas, a u trenutku kada ga stavim na ruku, pozelim da zauvek ostane tu. Imao sam nekoliko 5-a, ali SNZH55 je nekako poseban. To "debelo" staklo , ili sta vec, mu daje neki neopisiv smek...

Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Potrebna pomoc - Seiko SNZG13 ili Seiko SNZH55
    By backarelli in forum Pomoć pri kupovini satova
    Odgovora: 21
    Poslednja poruka: 24.4.2012., 18:21
  2. tissot quadrato
    By Okac in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 27.11.2011., 15:12
  3. Trilema - SEIKO SNDB57P1, TISSOT PRC 200 ili TISSOT PR50
    By Komes21 in forum Koji sat kupiti?