Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 42
Like Tree30Likes

tema: Seiko SKX007J - Kupovina sata u Srbiji

Hybrid View

Novi član Avatar korisnika sremac022
    Član od
    14.1.2012.
    Lajkovi
    72
    Reputacioni uticaj
    0

Post Seiko SKX007J - Kupovina sata u Srbiji

Jesam nov na forumu i nije baš neki lep povod da se napiše prvi post , ali jednostavno moram ovo da napišem pa kud puklo, situacija je sledeća.

Čitajući i pregledajući ovaj forum naišao sam na jedan lep sat skx007j , i bez mnogo razmišljanja odlučim da ga kupim , naravno prvo što mi je palo na pamet je kupovina kod nas u Srbiji , sve se svelo na dva prodavca , Vitanova i Sens . I onda počinje , što bi moja baba rekla "razočaronje" .

Vitanov ,naručim na njihovom sajtu taj sat , niko me ne kontaktira , zovem ih, gospodja mi saopštava da se sat mora platiti 50% u napred i da se čeka mesec dana. Ajd kontam kad sam se baš primio nije ni to problem , ali da ću biti mailom obavešten do 12h o svemu detaljnije , naravno od te priče nije bilo ništa , pozovem opet oko 15h i javlja se ovog puta gospodin i kaže, " sat može da se poruči ali mi sad gazde nisu tu , baš danas su otišle na razgovor sa predstavnicima iz Seika " ,i da će se nešto konkretno znati tek za dve nedelje , pfff došlo mi je da povraćam , pa dokle više laži u ovoj nesrećnoj Srbiji .

Onda pozovem Sens , javi se gospodin koji ceo dan ima neke probleme , gužvu , totalno je neobavešten i ništa ne zna , kao da radi u mesari a ne u prodavnici satova , pozovem posle par sati opet, ali saznajem da nemaju struje i da nisu ništa proverili u vezi sata , da ostavim broj i da će me pozvati, naravno "neobavešteni gospodin" ne zna kad će to biti. Posle 30-tak minuta javlja se momak koji je izgleda jedini upućen u prodaju satova i saopštava mi da imaju sat , njemu sve pohvale .

Naručio sam sat , stići će brzom poštom , košta će me kao SV Petra kajgana , jedino se nadam kako je sve krenulo da će stići u jednom komadu

Član Avatar korisnika Clarissa
    Član od
    19.7.2011.
    Lajkovi
    711
    Reputacioni uticaj
    23

Određen forumom re: Seiko SKX007J - Kupovina sata u Srbiji

Sa Vitanovom nisam imala posla, što se tiče firme Sense i njihove prodavnice u Knez Mihailovoj u pasažu, zvala sam ih letos nekoliko puta, igrom slučaja radila su dva prodavca u dva dana (jedan koji radi u veleprodaji zadesio se tog dana u radnji). Oba su bila više nego ljubazna i predusretljiva.
    Prilikom kupovine, onaj koji tu stalno radi, rekao mi je podatke o satu, dao neke savete. Nekoliko meseci pošto sam kupila sat ušla sam u radnju i popričala sa njim, opet vrlo ljubazan. S druge strane ista firma, ali prodavnica u Merkatoru, u decembru sam išla sa mužem da proba sat, dali su nam sat i to je bilo sve. Niti nam je ko pomogao, niti su nas šta pitali, potpuno nezainteresovani , iako je sat koji smo nameravali da kupimo bio 5 puta skuplji od onog iz Knez Mihailove. Na kraju smo im vratili sat i otišli. Rade u istoj firmi za istu platu, pretpostavljam da mnogo zavisi i od toga da li je neko rođen za prodavca, odn. zainteresovan za svoj posao. Naravno da poslodavac treba da ima to u vidu pri testiranju i zapošljavanju, onda bi bilo manje loših iskustava, kupci bi odlazili zadovoljni iz radnje i vraćali bi se bez obzira da li su kupili sat ili nisu. Ljudi iz unutrašnjosti imaju dodatni problem sa naručivanjem, mi bar možemo da odemo i probamo sat na licu mesta.

@sremac022
    Javi kad sat stigne, nadam se da će biti OK.
    I dobro došao na forum.
    "Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."

Novi član Avatar korisnika sremac022
    Član od
    14.1.2012.
    Lajkovi
    72
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom re: Seiko SKX007J - Kupovina sata u Srbiji

Hvala na dobrodošlici

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    160

Određen forumom Re: Seiko SKX007J - Kupovina sata u Srbiji

Dragi nas,

kad pogledas oko sebe gde zivimo mislim da bi trebao cak i da budes srecan i i ako smem da kazem PRC. U svakom slucaju uzdravlje da ga nosis..kad stigne
    sremac022 likes this.

next year at this time I'll be a millionaire

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Pa,druže,Srbija je ovo.
    Gde si i ti našao da trguješ sredinom januara?
    Sačekaj malo da se ljudi vrate sa odmora, oporave od praznika,popiju kaficu...pa tamo negde ,sredinom februara,uz Božiju pomoć...
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

U principu to je poprilično kašnjenje. Posle par nedelja nošenja trebalo bi drastično da se poboljša. Moj Monster je žurio par sekundi i to je bilo ok. Taj mehanizam može da ide poprilično tačno i da ima veoma dobra dnevna odstupanja. Mislim da se od tog mehanizma može očekivati da ide +,- 10-tak sekundi dnevno, ja bar imam takva iskustva. Nosi, sačekaj, prati, javi.
    Kasnije kada stvari dođu na svoje tj kada se mehanizam uhoda možeš koristiti ove trikove da dodatno poboljšaš odstupanja.

Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

Cestitam na novom satu, u zdravlju da ga nosis!
    I da se sredi to odstupanje u prikazu tacnog vremena.

Banned
    Član od
    27.11.2011.
    Lajkovi
    15
    Reputacioni uticaj
    0

Hehehe pa ti zaboravljas da ja imam i SKX Najbolji mehanicki sat na svetu, neka dokazu suprotno. To J K je glupost. Potpuno isti satovi, to i sam Seiko kaze. J bi trebao da je JDM only, ali nije cak ni to. Dakle isti.
    sremac022 likes this.

Istaknuti član Avatar korisnika 23jewels
    Član od
    9.10.2010.
    Lajkovi
    7987
    Reputacioni uticaj
    232

Iako ti nije neka uteha, al ja te razumem, ja sam od tih kojima je to "made in Japan" potrebno

A, sto se usluge tice, samo cu reci da je to krajnje drsko i bezobrazno. Necu reci da je neprofesionalno, jer je to isuvise skromna ocena. Ali, na zalost, to je nasa svakodnevnica, cesto sam nailazio na slicne probleme, ne samo za satove, vec uopste, da prodavac nema, ili cak odavno nema na lageru nesto sto ima sajtu navodi kao da ima. Jednom recju, vredja inteligenciju kupca...
    sremac022 likes this.

Član Avatar korisnika vlada035
    Član od
    6.4.2011.
    Lajkovi
    1185
    Reputacioni uticaj
    16

Ja sa Sense web shopom imam 2 dijametralno suprotna iskustva:
    Prvi put sam ih kontaktirao prosle godine i narucio Casio G-Shock Mudman.
    Rekli su mi da ga imaju na stanju i da ga salju istog dana i da sutra stize...sutra su me pozvali da mi kazu da se izvinjavaju i da ga nemaju, a takodje su, kao opravdanje, koristili foru kako kolega koji je primio narudzbinu nije dobro video.
    Potom sam posle nekog vremena narucio od njih Seiko Orange Monster i sa tom kupovinom je sve proteklo super, sat je stigao sledeceg dana, odlicno upakovan, sa svim overenim garancijama, a bio je jeftiniji od konkurentske firme za skoro 100 evra.

Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Odgovora: 12
    Poslednja poruka: 3.1.2016., 17:05
  2. Online kupovina Casio satova u Srbiji
    By spaled in forum Gde kupiti?
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 27.3.2012., 18:22
  3. Kupovina sata - Festina F16381 ili Seiko SNDC99P1 ?
    By Misic M. in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 23
    Poslednja poruka: 26.1.2012., 18:53
  4. Kupovina satova u Srbiji
    By saint in forum Opšti forum
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 13.12.2009., 20:52

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke