Sa Vitanovom nisam imala posla, što se tiče firme Sense i njihove prodavnice u Knez Mihailovoj u pasažu, zvala sam ih letos nekoliko puta, igrom slučaja radila su dva prodavca u dva dana (jedan koji radi u veleprodaji zadesio se tog dana u radnji). Oba su bila više nego ljubazna i predusretljiva.
Prilikom kupovine, onaj koji tu stalno radi, rekao mi je podatke o satu, dao neke savete. Nekoliko meseci pošto sam kupila sat ušla sam u radnju i popričala sa njim, opet vrlo ljubazan. S druge strane ista firma, ali prodavnica u Merkatoru, u decembru sam išla sa mužem da proba sat, dali su nam sat i to je bilo sve. Niti nam je ko pomogao, niti su nas šta pitali, potpuno nezainteresovani, iako je sat koji smo nameravali da kupimo bio 5 puta skuplji od onog iz Knez Mihailove. Na kraju smo im vratili sat i otišli. Rade u istoj firmi za istu platu, pretpostavljam da mnogo zavisi i od toga da li je neko rođen za prodavca, odn. zainteresovan za svoj posao. Naravno da poslodavac treba da ima to u vidu pri testiranju i zapošljavanju, onda bi bilo manje loših iskustava, kupci bi odlazili zadovoljni iz radnje i vraćali bi se bez obzira da li su kupili sat ili nisu. Ljudi iz unutrašnjosti imaju dodatni problem sa naručivanjem, mi bar možemo da odemo i probamo sat na licu mesta.
@sremac022 Javi kad sat stigne, nadam se da će biti OK.
I dobro došao na forum.
Registracija
Help

30Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
.
, iako je sat koji smo nameravali da kupimo bio 5 puta skuplji od onog iz Knez Mihailove. Na kraju smo im vratili sat i otišli. Rade u istoj firmi za istu platu, pretpostavljam da mnogo zavisi i od toga da li je neko rođen za prodavca, odn. zainteresovan za svoj posao. Naravno da poslodavac treba da ima to u vidu pri testiranju i zapošljavanju, onda bi bilo manje loših iskustava, kupci bi odlazili zadovoljni iz radnje i vraćali bi se bez obzira da li su kupili sat ili nisu. Ljudi iz unutrašnjosti imaju dodatni problem sa naručivanjem, mi bar možemo da odemo i probamo sat na licu mesta.
.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi