Mare poslao sam ti pp
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Mare poslao sam ti pp
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Pozdrav svima vratio sam se posle duzeg vremena
Zeleo bih da vas pitam koji od ova dva sata bi mi preporucili da kupim.
Seiko SGGA21P1 ili
Swiss Recruit Prime
Famikron satovi. Jeftini satovi mahom u mesinganom pa hromiranom kućištu. Većina su verovatno ručni navijači. Verovatno su ugrađivani jeftiniji eboš mehanizmi (npr. FHF i sl. ). Otprilike slična priča kao i Omikron, Darwil. Mada, Famikron satovi su mnogo ređi od pomenutih.
Popravka je verovatno par stotina dinara, pod uslovom da časovničar proceni da je popravka moguća i da ima deo (krunicu i ključ).
Ako možeš postavi neku lepu fotku sata. Retko se viđa Famikron.
Poslednja ispravka: skydrummer (30.10.2016. u 23:13)
7S26 je sjajan mehanizam, pouzdan i dugoročan. Takodje, delova za isti ima na pretek, tako da i za neku daleku budućnost nema brige.
Što se samog sata tiče, ubedljivo najlepši Seiko u tom cenovnom rangu. Jedino što imam kao primedbu je "mali" prečnik sata, čini mi se 37mm, no to mu nije velika mana.
Nešto malo skuplji, ali većeg prečnika je SNZG13, koji toplo preporučujem.
To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Poslednja ispravka: DrAgod (4.2.2017. u 19:08)
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Ugljo 92 dobro došao na forum.
Za taj novac sigurno možeš kupiti bolji sat od Dizela. Prelistaj ove teme:
Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR
Predlozi za kupovinu sata do 300 EUR
Predlozi za kupovinu sata do 150 EUR
Poslednja ispravka: skydrummer (1.3.2017. u 23:17)
Veliki pozdrav svim ljubiteljima satova na ovom divnom forumu!
Ovo je moj prvi post i hteo bih da upitam gde bih mogao da kupim ovaj sat :Casio MDV106-1AV duro 200m
Video sam da ga ima na amazonu i ebay-u ali preko amazona ne salju ovaj model kod nas, a i nikad preko njih nisam narucivao.
Skoro mi je stigao J springs sa creationwatches-a tako da sam upoznat sa kupovinom online.
I moram da ih pohvalim...kakav sat za 50e bez pdv i carine...fenomenalno.
Ako neko ima link neki za ovaj casio zahvalan sam unapred!
Veliki pozdrav majstori!
Pozdrav!
ja sam ga naručio od Great Watches:
Link:
https://www.greatwatches.co.uk/produ...atch-brand-new
Šalju iz Amerike. Poslao sam mail sa uptiom, da li šalju v Sloveniju i dobio sam pozitivan odgovor, i mislim, da ne bi trebalo biti problem, da ne šalju u Srbiju.
Evo, šaljem ti i mail adresu, na koju direktno kontakiraš prodavača u firmi.
Jason Sheehan <bondra@cox.net>
Inače odličan sat, za koji je teško verovati, da košta toliko malo u usporedbi sa onom što pruža.
Evo i linka, do odlične analize kolege Skydrummera.
Stari i novi Casio Duro ( MDV 102 i MDV 106 )
Pozdrav svima!
Nadam se da nisam promasio temu, ali u svakom slucaju treba mi vase misljenje o ovoj Alpini:
Alpina Startimer Pilot Big Date (ref. AL-280N4S6) | ALPINA WATCHES (Official)
Nasao sam na jednom sajtu prilicno povoljno, tacnije za 350 € (redovna cijena 750 €), pa sam opet u razmisljanju da kupim sat.
Vjerovatno i ne bih razmisljao o njemu da se ne radi o tolikom popustu i sto je od prethodne kupovine proslo svega mjesec dana, ali znam da se radi o kvalitetnom satu, pa se bojim da bi bilo steta propustiti ovu priliku.
Volio bih posebno da cujem misljenja vlasnika Alpine i onih koji su se susretali sa njima...
Sad pomagajte drugu u "nevolji"...
Bookmarks sajtovi