piksi....kolega arch_m ti je u Becu....a kako sam se dosta kuckao preko pp, znam da cesto lunja po trgovinama i izlozima satova.....
posalji mu pp pa vidi s njim.....makar nekakav info koji dobro dodje.
piksi....kolega arch_m ti je u Becu....a kako sam se dosta kuckao preko pp, znam da cesto lunja po trgovinama i izlozima satova.....
posalji mu pp pa vidi s njim.....makar nekakav info koji dobro dodje.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Piksi, druze, poslao sam ti PP.
Eh, da, da ne zaboravim, sto se njemackih satova tice, sad mi na pamet pada nekoliko prodavnica u kojima sam vidjao Junkers, Zeppelin, Junghans isl., pa ako te i ovi satovi zanimaju mogu da te uputim na par mjesta.
Medjutim, tu moras da znas da, osim Junghansa, ovi ostali brendovi koji se tu i tamo daju naci u radnjama, ukoliko se vec ne radi o onom "rusko-njemackom" aranzmanu, svasta stavljaju u svoje satove, pa treba dobro pripaziti sta se kupuje, jer se i cijena dramaticno stroposta cim ga stavis na ruku i izadjes iz radnje.
Он сказал: "Поехали!"
arch_m, verovatno i sam znaš - imaš u Rotenturmstraße, na uglu sa Fleischmarkt-om (na potezu između Schwedenplatz-a i Stephansplatz-a) prodavnicu sa Junghans-om, Junkers-om itd...
No time to lose
E, da, Vladas, upravo sam mislio na tu radnju, nize Zanoni slasticarne, prema Schwedenplatz-u. To je bila i jedina radnja u kojoj je donedavno bio izlozen i onaj jubilarni model, "100 Jahre Zeppelin", sa Poljotom 3133, dok su se u ostalim prodavnicama, u kojima sam nailazio na ove satove, vrtili noviji modeli... kvarcni uglavnom.
Sto se te radnje tice, mislim da je imala i zavidnu ponudu Seiko satova, ali kako ja nikad ne obratim paznju na Japance - sram da me bude!- mozda i grijesim.
Poslednja ispravka: arch_m (9.2.2015. u 20:28)
I treba da te bude sram![]()
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Znam Mario, druze... Mea culpa, mea maxima culpa...![]()
Vladan, provocateur...
ccccc...još ću na forumu i prevodilac počet koristit!!!
Jeste, arch_m, imaju i Seiko a bogami i Fortis (a čini mi se i Eternu?).
Mada se ja obavezno, pre nego što krenem u obilazak radnji, častim baš u pomenutom Zanoni & Zanoni-ju, sladoled im je baš po mom ukusu.
No time to lose
Bookmarks sajtovi