Povlacim ranije recenu izjavu da je Seiko fer proizvodjac. Nije. Ali i dalje, postoji razlika izmedju proste alatke od 100 $ koja svakako radi pouzdano, i satine od 3-4k $ kojem je osnovna namena satisfakcija WIS-ova.
Povlacim ranije recenu izjavu da je Seiko fer proizvodjac. Nije. Ali i dalje, postoji razlika izmedju proste alatke od 100 $ koja svakako radi pouzdano, i satine od 3-4k $ kojem je osnovna namena satisfakcija WIS-ova.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Mislim da bi najbolje bilo da se vratimo na pravu namenu ove teme. Ovde postoji razlika u stavovima, a iza svakog stava postoje validni argumenti, tako da u principu nema pravog resenja - a i da ima, Swiss Made ce i dalje biti 50 % proizvodnje u Svajcarskoj, Seiko ce i dalje klepati proizvode na robotima u Abhaziji, i mi cemo i dalje to kupovati. A i, realno, kraj krajeva, opet cemo imati sat odlicnog kvaliteta.
Ja mislim da je Seiko dobar proizvodjac, ali nikako nije fer tvrditi da je sat Made In Japan kad je on zapravo Assembled in Japan. To se odnosi i na sve druge kompanije, kojima sam zakon to dozvoljava da rade, ali opet... druga prica, za drugu temu.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi