Kinesko djubre.
Kinesko djubre.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nisam ni sumnjao... Ruku na srce, imaju solidan dizajn... Ponekad preteran, ali relativno privlacni satovi
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Safir je konza!
Samo, ne isplati se ova doplata - bukvalno duplo skuplje!![]()
Hvala svima na savetima!
Pošto planiram da mi taj sat bude saputnik na duge staze, (ne bih skupljao još modela i pravio kolekcije i sl.), možda bih čak i išao sa skupljim safirnim staklom. Ostaje mi još dilema da li "classic" (mnogo mi se sviđa funkcija power reserve!) ili "ray" (on mi je više nekako za svaku priliku, bukvalno ga ne bih skidao s ruke). Igrom slučaja za oko 2 nedelje idem za Berlin, pa tamo planiram da ih nađem i vidim uživo, pa ću tada da odlučim.
Poz!
pozdrav ljudi.
evo mog prvog posta i odmah pitanje i pomoc od vas koji ste, kako vidim, daleko iskusniji od mene. elem, planiram kupovinu sata i cenovni rang koji bih mogao da gledam je do nekih 100 eura ili nesto malo preko toga. ono sto mi se svidja ali je nedostupno je omega i to aqua terra skyfall ili omega moonwatch. kako za iste nemam ni priblizno, trazio bih nesto sto izgleda kao ova dva pomenuta, stim sto bih mozda pre isao na crni sat (moonwatch ili makar crna pozadina sa crnom narukvicom).
video sam na foumu predstavljanje orienta mako (koji mi se takodje bas dopada), ali nisam uspeo da nadjem gde ima da se uzme u beogradu, pa ako moze link neki bio bih zahvalan.
takodje sam otvoren za predloge i savete, pa slobodno navalite.
i da, admini, ako sam zeznuo sa ovim postom, molim da prebacite post gde treba, nov sam pa se ne snalazim najbolje.
pozdrav.
ovako nesto!?
Ručni sat J.Springs-BEB026 - Poklon Dućan
mnogo lepse izgleda uzivo
mazli
Ili možda,na zadatu temu, nešto ovako...Casio EF-500L-1A
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi