29Likes
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 12
Re: Rado Captain Cook VS Longines Hydroconquest
Hvala svima na odgovorima!
Oba sata sam video uzivo i probao. Iskreno, Rado kao brend tj.njihovi satovi nikada mi se nisu svidjali a onda mi je zapao za oko Captain cook i on je jedini model sata koji mi sve svidja po dizajnu od svih Rado modela jer cini mi se da je sat malo drugaciji po dizajnu i ne uklapa se u klasicni diver dizajn koji je pristutan kod svih ostalih brendova uopste. Ono sto sam iscitao na netu vidim da je Longines kao brend svuda prisutniji i hvaljeniji nego Rado ..a sad da li je to pitanje bolje komercijalizacije ,marketinga,trzisnog pozicioniranja itd Longinesa u odnosu na Radu ne znam ili je stvarno pitanje kvaliteta...jer cinjenica je da je Longines mnogo komercijalniji i prodajniji brend nego Rado.Kada pricamo o Longines kao brendu ja kao amater,uvek sam preferirao njihove satove (iako do sada nisam imao ni jedan....malo cudno reci cete!),i najvise sto mi je zasmetalo na hydroconqestu je narukvica koja mi nije na nivo ostalih delova sata,deluje mi malo labavo, tanko...da ne kazem malo jeftino za takav sat! Narukvica moze da se menja naravno, ali mislim da nije to za takav sat....i uvek sam zagovornik da je bolje kupiti sat sa celicnom narukvicom jer lakse je kasnije dokupiti koznu ili silikon narukvicu...
Dalje, "otvorili ste mi pandorinu kutiju" jbg.... ha,ha... i doveli u razmisljanje u tom cenovnom rangu da se mogu naći i "bolji",kvalitetniji satovi (40-42mm jer nemam velik zglob)!!! Tako da kad smo vec tu...i ako Vas ne mrzi molim dajte neke Vase predloge i sugestije!
Unapred hvala!
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi