Strana 2 od 3 PrvaPrva 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 27
Like Tree11Likes

tema: Preporuka za sat do 300 eur ?

Hybrid View

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    181

Određen forumom Re: Preporuka za sat do 300 eur ?

bogg81 - moja preporuka, malo subjektivna, posto sam isti sat imao , bi bio bas Nighthawk. Poseduje Eco Drive mehanizam, GMT kazaljku za drugu vremensku zonu i uopste - u pitanju je legendaran sat!

Naravno - mozes i razmisliti o nekom modelu sa automatskim mehanizmom jer se obicno smatra da satovi sa mehanickim mehanizmom (navijaci i automatici), iako manje precizni od kvarcnih, poseduju "dusu". No ovo je sasvim subjektivna stvar i pozdravljam i tvoj izbor satova kao zaista solidan!
    ANGEL II likes this.
    No time to lose

Član Avatar korisnika Milanche78
    Član od
    30.7.2009.
    Lajkovi
    199
    Reputacioni uticaj
    19

Citat Blue Max kaže: Pregled poruke
    Koliko sam ja pročitao u oglasu - sat je nov. Da ne ispadne da reklamiram nekog - čoveka ne poznajem. Idi u "Forum", zatim "prodaja satova" (pri dnu strane), u pretraživač u gornjem desnom uglu ukucaj "SEIKO" i izaći će ti rezultati. Dragon, moderator foruma prodaje SKX007 za 230 eura (najjeftinije na šta sam ja do sad naišao kod nas je oko 360). Mislim da je to extra cena, da imam novca da doplatim ja bih svoj 033 prodao i uzeo 007. Doduše, Seiko je moj mezimac a ti izgleda tek treba da odlučiš kojoj ćeš se filozofiji prikloniti.
    Necu da sabotiram niciji oglas, ali ova cena za SKX007 mi se cini malo "jaca", posebno kad imamo u vidu jubilie narukvicu, ili je mozda i realna, ali mi se opet cini puno $ za taj sat.

Citat 23jewels kaže: Pregled poruke
    Dobro Milance,ali bilo bi lepo da onda vidimo i tvoje preporuke... Imas neki bolji predlog za diver model do 300e, ili do 200e? Ili recimo za sat "za svaki dan" do 150e,a da bude automatik? itd... Uglavnom,za zahteve "prosecnog" kupca,koji trazi kvalitetan,pouzdan,a ne retko i jedini koji ce imati...
    Seiko u (skoro) svakoj klasi ima najbolji odnos ulozeno/dobijeno i voleli ga ili ne,uvek predstavlja dobru i sigurnu kupovinu.
    Imas u drugom delu posta, ne znam zasto odustaje od Steinharta, jeste nesto skuplji, ali ako moze da izdvoji koji € vise, ja bih isao na njega. I nije trazio sat za 150-200€, vec 300, a tu se izbor ne zavrsava na dalekom istoku.

Nekako mi je vise egzotika od Seika ( o Christopher Wardu da i ne govorimo-sumnjam da se nose kod nas, ne zato sto su skupi, vec nepoznati sirem auditorijumu).
    Mozda sam to samo ja, ali nikad se nisam vodio za misljenjem mase, ako svi imaju skx ili monstera, onda ih i ja moram imati, upravo suprotno, ja bih ih zaobisao!
    Poslednja ispravka: Milanche78 (3.9.2011. u 0:38)

Član Avatar korisnika vlada035
    Član od
    6.4.2011.
    Lajkovi
    1185
    Reputacioni uticaj
    16

Da se nadovezem na moj post o narucivanju Steinhart satova...posto sam se bas nameracio da narucim Nav. B-Uhr vintage Titanium, cena sata za Srbiju bi bila 353 evra + postarina 30 evra.
    Pitao sam ih ponovo za isporuku i odgovorili su mi da mogu da posalju i obicnom postom ali da tada posiljka ne bi imala tracking pa za koju god opciju se ja odlucim tako ce i oni da urade.
    Tako da bi onda racunica bila 353 e sat + 30 e postarina + pdv & carina.

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Iskreno, ja ne bih preporučio da se vredniji paketi šalju običnom poštom a da pritom nemaju i broj za praćenje pošiljke, pogotovo kada je na paketu naznačeno da se radi o ručnom satu. Iako bi ti paket verovatno bio poslat DHL-om (nemačka pošta = DHL), rizik da nestane pošiljka koja nema broj za praćenje je daleko veći nego što je to slučaj sa pošiljkama koje imaju broj za praćenje.
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Novi član
    Član od
    14.8.2011.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom re: Preporuka za sat do 300 eur ?

Možda Seiko SKX007? Crni cifer i korona, diver 200m, 7s26 automatik, klasični izgled za sva vremena... Imaš ga na ovde na forumu za dosta manje od 300 eura.

Istaknuti član Avatar korisnika 23jewels
    Član od
    9.10.2010.
    Lajkovi
    7987
    Reputacioni uticaj
    232

Seiko stargate,i jos ce da ti ostane novca ya neku dobru narukvicu

Član Avatar korisnika Misko81
    Član od
    7.6.2010.
    Lajkovi
    86
    Reputacioni uticaj
    17

Seiko SZNH55K1 je još jedna dobra opcija:

Preporuka za sat do 300 eur ?-168512d1287916572t-seiko-sports-5-fathoms-snzh55k1-seiko-5-1.jpg

Novi član
    Član od
    4.5.2011.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Da, dolazi u obzir i kupovina preko neta, ili preko nekog ko je preko.. Steinhart se cini mi se placa preko paypala, sto je mala zackoljica...
    Ovaj Seiko SRP043K1 sam gledao, ali ima mnogo tih crtica , dok su ova druga dva vec priblizniji onome sto trazim.
    Hvala

Novi član
    Član od
    4.5.2011.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Blue Max, jel to nov sat za manje od 300? Ne izgleda lose ni taj SKX007, moracu da pronjuskam po forumu.

Član Avatar korisnika Milanche78
    Član od
    30.7.2009.
    Lajkovi
    199
    Reputacioni uticaj
    19

Ne znam, ja sam malo umoran od ovih Seiko preporuka.
    I sam sam razmisljao o Steinhartu, kako sam na ovom forumu procitao, bolja kupovina je (zbog mehanizma) GMT verzija, ali i nesto skuplja. Ja sam naisao samo na pozitivne komentare. I Christopher Ward je tu negde

Christopher Ward C60 Trident GMT Watch Review - YouTube

Slične teme

1. Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR
    By kunja in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 1045
    Poslednja poruka: 11.11.2018., 21:18
  2. Preporuka o satovima
    By ZIVAISTINA in forum Opšti forum
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 26.7.2011., 21:49
  3. Zidni sat - preporuka?
    By nickname in forum Podni, stoni i zidni satovi