Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 33
Like Tree6Likes

tema: Pomoc za sat sa metalnom narukvicom?

Hybrid View

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Određen forumom Re: Pomoc za sat sa metalnom narukvicom?

To ti je jedan od izraza na ovim prostorima koji glasi "svaka skola se placa". To znaci da si se sad uslovno receno "zeznuo" i da si "platio skolu", pa ces sledeci put znati na sta da obratis vise paznje prilikom kupovine.
    MMario likes this.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Stariji član Avatar korisnika himmelstrider
    Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    24

Seiko 5 je kolekcija satova. Dizajn im nije potpuno "dress", ali u zavisnosti od modela znaju da budu izuzetno elegantni. Samo ukucaj na internetu "Seiko 5" i pogledaj izbor (kod nas ih lepo prodaje Sense web shop, po ceni od oko 10.000 rsd). Svi Seiko 5 satovi su automatski, sto znaci da na 5-7 godina zahtevaju redovan servis, koji kosta oko 2.000 dinara.

Ovaj Casio ima dosta detalja na ciferu, ali jeste prilicno lep. Onaj prvi sat u prethodnom postu, Vacheron Constantin, trenutno moze da se nadje na berzi polovnih satova po ceni od 25-30 hiljada evra. Nisu podbrojcanici (strucno:komplikacije) odraz cene sata, i niko ko se razume ti nece takav sat smatrati jeftinim. Uostalom, lep je i to je jedino vazno za tebe. Casio u svakom cenovnom rangu je vrhunska kompanija, tako da svaki sat vredi nesto vise nego sto si za njega platio. I naravno, narukvica se skida i mozes staviti lepu koznu, samo obrati paznju kako i sa cim moze da se uklopi
    "Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Član
    Član od
    20.2.2012.
    Lajkovi
    490
    Reputacioni uticaj
    19

Za dress sat ti mogu predložiti Frederique Constant slim line, kao i Hamilton Intra-matic(ja sam kupio pomenuti model i mogu ti reći da je fenomenalan). Ukoliko postoji mogućnost kupovine u inostranstvu
    Meni je FC jako lep, ali mislim da isuviše liči na Vacherona(da ne upotrebim neki drugiizraz). Taj model možeš pogledati kod "Andrejevića"-čisto da bi video kako stoji na ruci.
    Meni Visodate ne stoji nikako-deluje preveliko.

Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    24

Gdin Branko, koliko kosta Slimline ?
    "Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Član
    Član od
    20.2.2012.
    Lajkovi
    490
    Reputacioni uticaj
    19

Trenutno ima snizenje na jomashop-u za Frederique Constant i kvarcni model košta 395$. Kod pomenute zlatare je,naravno,preskup ali ne sećam se tačno koliko je. Ako se ne varam, mehanički model je veći 2mm u prečniku,a cena mu nije ispod 1000$. Ja,iskreno,ne verujem da bih ikada dao te pare za pomenuti sat iako mi se baš,baš dopada sam dizajn.
    Brzopleto sam čitao,ali kada su u pitanju jeftiniji satovi-moj predlog bi bio ovaj:

Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    24

More, za Slimline bih dao 3.500$, koliko kosta Moonphase automatic verzija. Stvarno kompanija za respekt, vrhunski dress sat koji nosi Geneva Seal i rucno je radjen u potpunosti. Ko zna kad i da li cu ga ikad kupiti ili cak i videti, ali mi u zadnje vreme sve vise stil vuce na eleganciju - oblacenje kao i ukus za satove...

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •