To ti je jedan od izraza na ovim prostorima koji glasi "svaka skola se placa". To znaci da si se sad uslovno receno "zeznuo" i da si "platio skolu", pa ces sledeci put znati na sta da obratis vise paznje prilikom kupovine.
To ti je jedan od izraza na ovim prostorima koji glasi "svaka skola se placa". To znaci da si se sad uslovno receno "zeznuo" i da si "platio skolu", pa ces sledeci put znati na sta da obratis vise paznje prilikom kupovine.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Seiko 5 je kolekcija satova. Dizajn im nije potpuno "dress", ali u zavisnosti od modela znaju da budu izuzetno elegantni. Samo ukucaj na internetu "Seiko 5" i pogledaj izbor (kod nas ih lepo prodaje Sense web shop, po ceni od oko 10.000 rsd). Svi Seiko 5 satovi su automatski, sto znaci da na 5-7 godina zahtevaju redovan servis, koji kosta oko 2.000 dinara.
Ovaj Casio ima dosta detalja na ciferu, ali jeste prilicno lep. Onaj prvi sat u prethodnom postu, Vacheron Constantin, trenutno moze da se nadje na berzi polovnih satova po ceni od 25-30 hiljada evra. Nisu podbrojcanici (strucno:komplikacije) odraz cene sata, i niko ko se razume ti nece takav sat smatrati jeftinim. Uostalom, lep je i to je jedino vazno za tebe. Casio u svakom cenovnom rangu je vrhunska kompanija, tako da svaki sat vredi nesto vise nego sto si za njega platio. I naravno, narukvica se skida i mozes staviti lepu koznu, samo obrati paznju kako i sa cim moze da se uklopi
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Za dress sat ti mogu predložiti Frederique Constant slim line, kao i Hamilton Intra-matic(ja sam kupio pomenuti model i mogu ti reći da je fenomenalan). Ukoliko postoji mogućnost kupovine u inostranstvu
Meni je FC jako lep, ali mislim da isuviše liči na Vacherona(da ne upotrebim neki drugiizraz). Taj model možeš pogledati kod "Andrejevića"-čisto da bi video kako stoji na ruci.
Meni Visodate ne stoji nikako-deluje preveliko.
Gdin Branko, koliko kosta Slimline ?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Trenutno ima snizenje na jomashop-u za Frederique Constant i kvarcni model košta 395$. Kod pomenute zlatare je,naravno,preskup ali ne sećam se tačno koliko je. Ako se ne varam, mehanički model je veći 2mm u prečniku,a cena mu nije ispod 1000$. Ja,iskreno,ne verujem da bih ikada dao te pare za pomenuti sat iako mi se baš,baš dopada sam dizajn.
Brzopleto sam čitao,ali kada su u pitanju jeftiniji satovi-moj predlog bi bio ovaj:
![]()
More, za Slimline bih dao 3.500$, koliko kosta Moonphase automatic verzija. Stvarno kompanija za respekt, vrhunski dress sat koji nosi Geneva Seal i rucno je radjen u potpunosti. Ko zna kad i da li cu ga ikad kupiti ili cak i videti, ali mi u zadnje vreme sve vise stil vuce na eleganciju - oblacenje kao i ukus za satove...
Bookmarks sajtovi