I ja ti predlazem online kupovinu.

Za te pare od Seika nesto od ovoga i to neki automatik i sa ovoga sajta da se poruci: Japan Domestic Model - Watchhubs

MOZE i HAMILTOM neki automatik mislim da je ovo ok sajt Hamilton watches

Od Citizena imas dobrih satova sa prvog linka i to ovi sa mehanizmima na ovaj fazon Citizen Eco-Drive Mens Chronograph AV0030-51A AV0030 pa sad tu imas vise oblika kucista, to su eco drive mehanizmi dobri su, a od mehanichih Citizena preporucujem ti one sa mehanizmima 9011 kao sto je ovaj Citizen Watches Co Ltd / Watch Lineup mada ne znam gde se mogu poruciti.

Za te pare moze i ima lepih Certina samo nisam siguran za cene bas, Gent Automatic | Certina i to automatika, a od baterijasa mora da se pogledaju satovi sa etom iz 3ce i 4te grupe mehanizama, malo je komplikono odreiti model ali ako ti se svidi neki moze se lako saznati koji je mehanizam u njemu npr ds podium big size imaju dobre mehanizme itd, mada su i oni malo skuplji mozda ili su tuda negde.

Od TISSOTA samo automatik neki.

Ovo je nadovezivanje na sve predloge gore, to su u sustini sve dobri satovi, KLASICNI, ne modni kao sto je Jaguar itd. Kod Japanaca je malo bolji odnos cene i kvaliteta, a kod swiss made kvalitet isto dobar ali malo nabijene cene.