35Likes
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 29
Re: Pomoć u odabiru
Ja se vracam na staru temu,mozda je bolje da uzmes jeftiniji automatik,a ne da ides na prvu loptu,ne kazem da satovi koje si odabrao nisu kvalitetni,nego mi je nekako logicnije da kupis sada jeftiniji automatik,pa polako da skupljas pare za neku azdaju od sata.Ja bih gledao ovo da sam na tvom mestu
SPORTY AUTOMATIC | MECHANICAL WATCHES / FT00001B | ORIENT WATCH
SPORTY AUTOMATIC | MECHANICAL WATCHES / EZ05002B | ORIENT WATCH
CLASSIC AUTOMATIC | MECHANICAL WATCHES / DH00001B | ORIENT WATCH
Cene se nalaze na ovom sajtu www.orientuhren.de orient automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep
Pozdrav
Poslednja ispravka: marko14 (24.5.2013. u 14:14)
-
Kratko obaveštenje:
Poslednja dva posta vezana za temu Pomoć u odabiru su pripojena ranije otvorenoj temi od strane člana Svedok Saradnik. Tako će pomoć pri odabiru sata za pomenutog člana biti svedena na jedno mesto tj. jednu temu.
Pozz svima!
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 13
Marko šta je po tebi aždaja a da ne košta preko 1000e kojih za sat neću imati skoro da dam?
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 29
Seiko Monster 200 evra,to mi je azdaja i jos x satova, konkretno diver-a koji su ispod 1000 evra, ali taj profil sata tebi ne odgovara jer si naveo sta zelis konkretno,ja sam ti rekao svoje misljenje koje mozes i ne moras da uzmes u razmatranje,svi mi tezimo da kupimo nesto bolje i kvalitetnije,meni se prvom svidja Panerai za koji trenutno nemam finansijskih uslova da kupim,najbitnije je da se tebi svidi sat,da li je 100 ili 10.000 evra,da li je automatik ili kvarc, to je potpuno irelevantno,jer ga kupujes za svoj gust,pozdrav
Poslednja ispravka: marko14 (24.5.2013. u 14:58)
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 13
Naravno da ga uzimam za gušt i nisam ništa loše mislio, pitao sam te to nadajući se da sam u beskonačnom pretraživanju interneta možda nešto i preskočio.
-
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 13
Lako je reći a malo teže uraditi.. Iskontrolisati se i ne uzeti ga odma
. U svakom slučaju pokušaću malo da se strpim opet ne uzimam sat od 50e pa da mogu da ga prežalim ako to ne bude to...
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi