Pomoć u odabiru sata - DO 500 EUR
Već danima pokušavam da pronađem sat kojii bih kupio, ali i dalje imam par nedoumica.
Molio bih za pomoć a ja ću ostaviti par stvari koju su mi bitne prilikom odabira sata.
Budžet - 500e
Safirno staklo
Automatik
Ne tanji od 9mm i manji od 39mm
Da nije ronilački
Najviše sam bio fokusiran na Seiko i Tissot
Tamna pozadina i rimske brojke
Nadam se da mi ima pomoći i unapred hvala svim dobrim ljudima.
Borko
re: Pomoć u odabiru sata - DO 500 EUR
Dobro dosao na forum.
Napisi jos samo da li u obzir dolazi i porucivanje preko interneta ili samo ono sto moze kod nas da se nadje.
Najverovatnije bi poručio preko kuma iz USA preko Amazona.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
A šta mislite o ovom
TISSOT Couturier Automatic Valjoux Chronograph Mens Watch T0356141605100 - E-oro.gr - YouTube
Ne mora da bude Tissot ili Seiko samo sam rekao da sam najviše gledao od ta dva proizvođača ne i da samo oni dolaze u obzir
Ok sat, ima 7750 mehanizam, samo sto ti dosta prelazi budzet. Koliko vidim kosta oko 1000$.
Teško je odlučiti se, stalno me vuče kao bolje i boljem i tako u krug :banghead:
Pa da, i tako na kraju zavrsis gledajuci Rolex, Omegu... ;)
Salim se, pogledaj i Hamilton satove, definitivno su vredni paznje.
Imas na ovom sajtu neke modele
Hamilton Watches - Automatic, Khaki Field, King, Jazzmaster, Viewmatic, Intramatic watches from Hamilton
Samo da ne završim na IWC :)
Šalu na stranu hvala na predlogu, iskreno nisam ranije znao za Hamilton satove ali sam se zato informisao na forumu i video mnogo lepih reči o njima.
Dobro dosao!
Pa svakoga dana ces sve vise i vise gledati, na kraju ni sam ne mozes da odlucis!
Moram priznati da nemam ideju sta da predlozim, po meni veoma tezak kriteruju jer zelis automatik, safirno a da nije ronilacki i budzet 500e bice malo tezi zadatak ali mislim da ce se nesto naci. mislim da bih 100e igralo mnogo vecu ulogu!
Neka me isprave moje starije i iskusnije kolege ako gresim!
U svakom slucaju ako ti ovde ne pomognemo ne znam gde ces naci pomoc! :nono: