99Likes
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Re: Pomoć oko kupovine
Inače hvala obojici na savetu da zaobiđem automatik.
Послато са SM-G780G помоћу Тапатока
-
Ja bih uopste zaobisao taj sat, al tvoje pare
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Hvala vam svima na brzom odgovoru. Neću kupiti ništa od ovoga. Na ovom forumu sam našao ljude koji se razumeju u materiju i spremni su uvek da brzo daju dobre savete. Pozdrav svima!
-
Vidi, najbolje ti je da napises koliki ti je budzet i kakav tip satova preferiras, pa cemo ti pomoci oko izbora, da ne uzmes neko djubre.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Ja imam Citizen eco-drive i Seiko 5 automatik. Ali sam naleteo na ove dve mamipare pa zamalo da nasednem. Kao odlično a jeftino. Što reče kolega malo pre to je jasan znak prevare. Sad o kupovini trećeg sata ću ipak sačekati. Pozdrav svima!
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Imao sam ranije Casio, Q&Q više puta ali sam ih prodao.
-
Bolje sacekaj, strpi se i skupi jos para pa kupi sat kako valja, nego da bacis pare na nesto sto nikad neces preprodati i neces vratiti svoje pare. Strpi se, ima dobrih satova za male pare.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Danas sam kupio polovan Citizen eco-drive od jednog Amerikanca. Dao mi ga za 5.000 dinara. Kaže da ga je platio u USA 300 dolara. Došao čovek ovde da živi. Kaže da je tehnika ovde skuplja pa i satovi. Ja inače imam jedan Citizen eco-drive. Ovaj novi mi se više dopada od mog zbog sledećeg. Prvo mnogo je lepši. Drugo moj ima samo datum a njegov i datum i dan. Treće kazaljke su šire. To mi je važno pošto su fosforescentne. Moj ima dosta uske kazaljke pa se ne vide najbolje u mraku. Ove se kazaljke jasno vide. Šta vi mislite o mojoj kupovini?
-
Nisi loše prošao, uživaj u njemu 
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma