Sa moje strane tema o replikama je zaključana.
Sa moje strane tema o replikama je zaključana.
Adzem,
Ukucaš na google rolex 3115 i prvo što izađe je stranica koja prodaje replike sa Eta 2671,ženski model! Da ne povjeruješ!
Ako ga je slikao u Porsche-u onda je sigurno pravi
Panerai Lumina Hand Wind 44mm Marina Militare Superb PAM111 Homage USA Seller | eBay
Tek sam naknadno video da ga protura kao Homage
Poslednja ispravka: zare (8.12.2014. u 17:23)
Pozdrav.
kako da znam da je sat pravi ili je kopija?![]()
Suvise je sitna fotka, ne vidi se nista.
Evo mogu ja odmah da ti odgovorim, ne bi znacilo.
Potrebno je postaviti slike, i to dobre kako bi moglo da se vidi da li je sat kopija ili nije. Cak je nekada i sa dobrih slika tesko videti sta je u pitanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nevredi upravo prodatdok se ja mislim
u svakom slucaju hvala na pokusaju
https://www.kupujemprodajem.com/Tiss...37825#photoBig
Misljenje? Citao sam kako videti da li je ovaj model original, gledao sam i par klipova na YT. Ali i dalje nemam sat kod sebe uzivo...moze li neko ko je iskusniji da da misljenje?
Au, legendarni PRC-200... Otkako se skoro vodila polemika na forumu o njemu, ziga me ispod rebra kad ga vidim.
Ja se tu ne bih zezao, lepo uzivo pa kod casovnicara, i to renomiranog. Ima gomila fazona kako ga prepoznati ali opet ni to nije nikakva garancija, valjda i Kinezi gledaju te klipove pa ispravljaju greske - a i ko moze da garantuje da vec ne postoje apsolutne, pljunute kopije. Znaci, pare u ruke, prodavca na kafu i do sajdzije pa onda tek dogovor, nisu 230 evra male pare... A kad te neko napravi na budalu, i 2 dinara je mnogo
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi