jole777 kaže:
Ako se dvoumite izmedju omege i rolexa,uzmite seiko
Odluka je pala,bacam se u poteru...
Ukoliko je neko ko ima pay pall voljan da mi pomogne,naravno uz adekvatnu nadoknadu,neka mi se javi pp
Meni su sasvim ok satovi, imao sam prilike da jednom vidim jedan model i mislim da je sasvim korektan sat. I kod njih postoje Poljot mašine sa 3133 mehanizmom link1.link2, kao i satovi koji koštaju više sa, Chronometer with certificate Sternwarte Glashütte.
Preporuka kod ovih satova je da se kao i Junkers satova kupovina obavlja na aerodromima, gde ne postoje bezcarinske zone, bagatelni su!
Mislio si dosta toga
Ticino koristi kineze,zar ne? Nikada nisam imao sat sa kineskim mehanizmom da bih mogao da kazem da je los,samo kazem da mi nekako kinezi i preciznost ne idu... To je krajnje subjektivno misljenje,valjda je to svima jasno
Cisto sumnjam da ce ikada imati firmu na nivou seika...
Inace,back on topik...strela je znaci pristupacan sat,kada se pogleda odnos cena -kvalitet, ulozeno-dobijeno?
Poslednja ispravka: 23jewels (27.4.2011. u 1:09)
Svakako je pristupačan sat kada pogledaš činjenicu da dobijaš mehanički hronograf na ručno navijanje a sad koliko je dobar odnos cena/kvalitet tj. uloženo/dobijeno je već diskutabilno. Neki kažu da se isplati, neki kažu da je to ipak daleko od dobre izrade i prosečnog kvaliteta a istina je verovatno negde između.![]()
Međutim, ostaje činjenica da Rusi imaju neku svoju posebnu draž koju mogu da razumeju samo pravi rusofili.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Kako misliš vrlo mali, ima ih u kućištima 40mm i više...
Ja sam sasvim slučajno našao nešto jeftinije kada sam malo kopao po internetu tražeći informacije o Siminom ticinu. Imaju malo proizvoda, ali evo linkova:
Sizzlin' Watches - The ultimate resource for high-end watches and watch parts
Sizzlin' Watches - The ultimate resource for high-end watches and watch parts
Bookmarks sajtovi