Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 209
Like Tree77Likes

tema: Kupovina preko interneta

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika Prolaznik
    Član od
    29.5.2012.
    Lajkovi
    1338
    Reputacioni uticaj
    16

Određen forumom Re: Kupovina preko interneta

Ja se bavim samo netom i pravo da ti kazem ni ja nisam nikad cuo za entropay.com...

Sto se tice virtuelnih kartica ja koristim Global Payments, Payroll Services & Money Transfer | Payoneer , veoma su pouzdani, cak mi i odredjeni deo plate ide preko toga, ali mozda je malo komplikovano za otvaranje naloga i uplatu para na karticu jer traze neki dodatni kod iz banke, al sta znam, vredi pokusati, payoneer mastercard kartica pa s njom otvoris paypal i onda pazarish

Član
    Član od
    16.4.2011.
    Lajkovi
    102
    Reputacioni uticaj
    15

Citat Prolaznik kaže: Pregled poruke
    Ja se bavim samo netom i pravo da ti kazem ni ja nisam nikad cuo za entropay.com...

Sto se tice virtuelnih kartica ja koristim Global Payments, Payroll Services & Money Transfer | Payoneer , veoma su pouzdani, cak mi i odredjeni deo plate ide preko toga, ali mozda je malo komplikovano za otvaranje naloga i uplatu para na karticu jer traze neki dodatni kod iz banke, al sta znam, vredi pokusati, payoneer mastercard kartica pa s njom otvoris paypal i onda pazarish
    Payoneer je slican kao entropay ali je razlika ogromna,payoneer nema mogucnost izdavanja virtuelnih kreditnih karti a to je sustina cele sigurnosne price.Sa payoneer kartom mozete verifikovati paypal nalog ali SIGURNOST KOJI VAM DAJE ENTROPAY sa izdavanjem virtualnih kreditnih kartica nemate.

Stariji član Avatar korisnika bezbi
    Član od
    19.9.2010.
    Lajkovi
    1897
    Reputacioni uticaj
    42

SKY- sto se tice prve katrice koja se vadi kod nas, jel to moze biti internet kartica iz inteze?
    Banca Intesa | Internet kartica

Član Avatar korisnika nwolfe
    Član od
    30.9.2011.
    Lajkovi
    375
    Reputacioni uticaj
    17

Evo, da ti ja odgovorim, kad sam već tu.

Može! Ja imam intezinu internet karticu i prezadovoljan sam! Kartica je besplatna, i radi svugde!
    Ja sam preko nje "napravio" i napunio entropay karticu, pa sa entropay-a paypal, a preko paypala sam platio kineskom prodavcu manbushijie bez problema.

Jedino što mi je ovaj poslao neispravan sat pa sad moram da ga šaljem nazad, al to je druga priča

Novi član
    Član od
    31.7.2012.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

moja koleginica je narucila jedan g shock preko sajta mastersintime.com i stigao je posle 7 dana,samo je potrebno imati kreditnu karticu i to je to,sat je kostao 90 evra a postarina samo 1 evro pa vidjite

Član
    Član od
    16.4.2011.
    Lajkovi
    102
    Reputacioni uticaj
    15

Da ,naravno sustina je imati bar jednu kakvu takvu pa i internet only kartu sa kojom onda prebacujete pare na virtuelnu kartu pa sa nje onda paypal povlaci novac za vasu kupovinu.
    Jednog dana kada dodje paypal u ove nase birokratsko pravno cinovnicke salter sala krajeve ostaje vam entropay karta da cuvate vasu pravu kartu kada kupujete van paypal sistema.
    Inace paypal ovde nece doci nikada sve dok postoji zakon da kada saljete obicnu kovertu od 23 grama i u njoj se nadje par grama necega sto nije papir vi morate da popunite obrazac za carinjenje robe sto onda povlaci otvaranje vase posiljke ka inostranstvu a to polvlaci i jedno 7 dana cupkanja u mestu vase poslijke a sve zbog nekog suvog genija kome je ova budalastina pala na pamet.
    Nravno ima leka apoteka i za ovakve suludo kretenske zulum zakone.

Citat bezbi kaže: Pregled poruke
    SKY- sto se tice prve katrice koja se vadi kod nas, jel to moze biti internet kartica iz inteze?
    Banca Intesa | Internet kartica
    Poslednja ispravka: Sky-Balkan (10.10.2012. u 15:58)

Član
    Član od
    16.4.2011.
    Lajkovi
    102
    Reputacioni uticaj
    15

U poruci br 15 sam napisao da moze internet kartica iz bilo koje banke,znaci moze i intezina.

Novi član
    Član od
    8.12.2012.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

imao sam pre godinu dana visa virton od raiffausen banke i registrovao se na entropay placanje na drugim sajtovima bilo je besprekorno cak su mi slali i mastercard pripeid karticu za podizanje novca na bankomatima ali vise neradi za srbiju opet cu poceti sa njima za ebay hvala na pomoci sky-balkan.

Mlađi član Avatar korisnika ankebut
    Član od
    17.12.2011.
    Lajkovi
    382
    Reputacioni uticaj
    14

Pitanje za znalce:
    Šta mislite o potencijalnoj kupovini npr. ovog sata "KOMANDIRSKIE" VOSTOK MECHANISCHE UHR !!!9 At | eBay

Slične teme

1. Kupovina satova preko interneta
    By Watcher in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 181
    Poslednja poruka: 10.11.2021., 14:20
  2. eBay - kupovina preko njih
    By Laslo51 in forum Opšti forum
    Odgovora: 66
    Poslednja poruka: 3.10.2016., 16:51
  3. Povrat novca za sat kupljen preko Interneta!
    By vrhovac in forum Opšti forum
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 5.2.2012., 12:51
  4. Kupovina polovnog sata preko interneta
    By bursa in forum Opšti forum
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 9.11.2010., 20:44

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke