Pozdrav,
Nov sam ovde i otvorio sam nalog sa svrhom dobijanja informacija u vezi kupovine sata. Naime zelim da uzmem seiko sat made in japan mislim da takav ovde ne mogu naci u prodavnicama svi modeli su za azisko trziste ako se ne varama,a i cijena je dosta veca nego kod nas koliko mogu da primjetim. E sada nemam iskustvo sa kupovinom preko neta prvenstveno mislim na creationwatches, tu sam planirao da pazarim nesto i zanima me kako dalje idu troskovi oko carine DHL uzima oko 35e sto je ok, ali ovo ostalo me zanima koliko cu platiti carinu i ostale troskove na sat. Prvi sat mi je donjeo dalji rodjak iz Njemacke na jedvite jade i odlicno sam prosao sa takvom kupovinom sa amazon.de se ne moze narucivati u Srbiju nazalost, a njega ne zelim vise da angazujem i objasnjavam mu sta i kako i zbog cega???
Nadam se da je neko skoro kupovao sat preko interneta i da ima iskustva i smjernice za mene. Posto recimo u vitanovu sat koji kosta oko 300e na netu je oko 200 do 150e na akciji, ja nemam para na bacanje...
Hvala i svako dobro
budzet za sat do 30000 dinara