Polovan vec moze.Nov nemoguce.
bocko,samo nam daj neke konkretnije podatke i ne vezuj se za brend,Doduse,Festina ima,blago receno,prelepe brendove pa je razumljivo sto si oko bacio na njih.
Nikako ne zaboravi da za 200 e mozes da nadjes i brutalno dobrog Japanca koji ce bez problema da te sluzi godinama.
Pogledaj Orientove modele na netu svakako.Orient Mako ima kultni status a cena mu je u okviru ranga koji si naveo.![]()
Ako moze jos neki sajt gde mogu da potrazim jos satova.
Sad sam nasao jos ova dva :
http://www.satovi-online.com/catalog...a-pi-1832.html Casio EF-527D-1A
EF-539D-1A Casio EF-539D-1A
Ehm... zaista bez namjere da kontriram, pravim se pametan itd...
Men's Tissot PR100 Watch (T0494101103301) - 160.00 - WATCH SHOP.com
Men's Tissot Classic Dream Watch (T0334101101301) - 145.00 - WATCH SHOP.com
da jos doda 20 Eura i da bira... dalje me mrzi da kopam...![]()
Men's Tissot Classic Dream Watch (T0334101101301) - 145.00 - WATCH SHOP.com Preleppp. ^^ Doduse,ne volim cifer sa rim brojevima,ali prelep.Taman spremio pare da narucim Orient Blue Mako,i ti mi pokazes ovog Tissota. -.-![]()
Jeste ljepotan, a cini mi se da ga ima i na creationwatches samo u crnoj varijanti na kozi za nekih 140 Eura, nisam siguran ali provjeri...![]()
Uopste ne mogu da nadjem neki onako koji mi se mnogo svidja. Volim kada je sat "nabudzeniji"![]()
Dosta sam prosao na netu i ovi su mi zapali za oko :
Citizen BJ7010-09E NIGHTHAWK
Seiko SNDC49P1
Seiko SND367P
Citizen AT0797-01E
Sta mislite o ovim ?
Ovako nesto mi se najvise svidja : BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F16565/4
![]()
Ovaj prvi sto si stavio, Nighthawk, vec je bilo price o tome, definitivno best buy
Dobro je da si prosirio izbor.
Pogledaj prvo sljedece teme, na kojima je vec u principu obradjena tema ovih Seiko i Citizen modela:
kvarc hrono ili (eco drive/solar) i
CASIO EF-527D-1A / CITIZEN Nighthawk / SEIKO SND253P1 / SEIKO SNAD05P1
Festina koja ti se dopada je OK ali izabrao si znatno bolje satove i sad je na tebi da odlucis. Oba Seiko sata koja si izabrao imaju vrstan mehanizam u sebi a Nighthavk je jedan od veoma kvalitetne Ciizen familije koji je ovdje vise puta preporucivan.
Za pocetak procitaj gornje teme, bice ti jasnije.
Bookmarks sajtovi