Hteo bih da kupim neki sat do 200e
Ako bi neko mogao da mi pomogne oko kupovine, ne razumem se mnogo oko satova.:)
Gledao sam i ovi su mi se svideli :
BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F16488/5
BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F16493/A
BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F16565/4
Mislim da nisu losi, ako moze jos neko da mi da neki predlog i da kaze sta misli o ovim ;) Pozdrav
Hvala.
Re: Hteo bih da kupim neki sat do 200e
Festina je dobar i respektabilan brend iz Barselone koji vazi da je odlican u odnosu cena-kvalitet.Nisu nista posebno ali daleko od toga da su losi satovi.Daleko od toga.
Lepi su modeli koje si prilozio.
U svakom slucaju,za taj novac ako zelis pristojnog kvarca,moj izbor bi bio sat iz "Festina grupa".I ovaj je lep Candino sa safirnim staklom.
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Casual kolekcija-C4366/3
Doduse,mozda zelis i nekog Japanca-Seiko,Casio,Citizen.Premalo si nam podataka dao.
Uglavnom,imas jako lepu ponudu satova na trzistu u okviru tog cenovnog ranga.Sta god ti zatreba,tu smo da pomognemo ako mozemo.
Mislim da bi, sa tim budzetom, mogao malo da sebi da prosiris opcije i ne svedes izbor samo na jednu marku.
Festina je relativno dobar brend ali vise vuce na robu siroke potrosnje dizajnerske prirode.
Pronjuskaj po mrezi malo Seiko, Citizen, Zodiac, Skagen, Tissot i Casio...
Za taj novac mozes kupiti kako veoma dobar nov sat tako i veoma-veoma dobar polovni, pa cak i mehanicki, nesto nize klase).
Boga mi,tesko da ce Tissota te pare. :D
Hvala na brzom odgovoru :)
Kupujem prvi sat, gledao sam dosta satova, ovi Festina su mi se odmah dopali, gledacu ja jos pa se sutra javljam ako vidim jos neki sat koji mi se dopadne.
:)
Citat:
Zenith kaže:
Boga mi,tesko da ce Tissota te pare. :D
Polovnjaka veoma lako :)
Citat:
bocko kaže:
Hvala na brzom odgovoru :)
Kupujem prvi sat, gledao sam dosta satova, ovi Festina su mi se odmah dopali, gledacu ja jos pa se sutra javljam ako vidim jos neki sat koji mi se dopadne.
:)
Ti iskopaj nesto da ti se svidja a mi cemo vec odraditi vivisekciju ;)
Polovan vec moze. :) Nov nemoguce. :)
bocko,samo nam daj neke konkretnije podatke i ne vezuj se za brend,Doduse,Festina ima,blago receno,prelepe brendove pa je razumljivo sto si oko bacio na njih.
Nikako ne zaboravi da za 200 e mozes da nadjes i brutalno dobrog Japanca koji ce bez problema da te sluzi godinama.
Pogledaj Orientove modele na netu svakako.Orient Mako ima kultni status a cena mu je u okviru ranga koji si naveo. :)
Ako moze jos neki sajt gde mogu da potrazim jos satova.
Sad sam nasao jos ova dva :
http://www.satovi-online.com/catalog...a-pi-1832.html Casio EF-527D-1A
EF-539D-1A Casio EF-539D-1A