Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 19
Like Tree12Likes

tema: Hector satovi

Hybrid View

Novi član
    Član od
    9.1.2011.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Hector satovi

Moj post je bio da pomognem coveku da sa odredjenim budzetom kupi sat sa odlicnim odnosom Cena/kvalitet (verovatno bolji i od Casia sto je konstatovano kada je covek video sat) a evo kad vec moram onda nesto i da pojasnim.

Casio je nesumljivo ok brend i pruza odlican odnos cena kvalitet uz par specifičnih linija. Na nasem trzistu i na vecini drugih je izuzetno popularan. To je sat koji se prodavao i prodaje kod nas u ogromnim količinama i trenutno je sigurno medju dva tri najprodavanija brenda na tržištu. Ipak treba respektovati rezultate nekih modnih; brendova kao sto je Fossil koji je na vecini trzista bolje pozicioniran sat od Casia (mislim i na nasem) Fossil i drugi modni brendovi nemaju poput Casia kolekcije koje su napravljene od Mesinga ili jos losijih legura. Casio u svojoj ponudi ima i niklovane satove koji spadaju u hiper alergene.

Sto se tice Festine, ime ima tradiciju, Kvalitet je na nivou; kvalitetnijih modnih brendova kao i delovi koji se u nju ugradjuju. U ovom trenutku predstavalja pseudo časovničarsku priču.

Sto se tice Citizena i Seika njih necu ni kometaristi jer i ja iskreno preferiram vise Suunto, Tag Heuer i Hublot modele a ipak ih nebih preporucio ovom korisniku. Ipak slazem se da su Citizen i Seiko vrhunski časovničarski brendovi.

Ne treba potcenjivati neke nove stvari koje se pojavljuju pogotovu ako imaju dobar odnos dizajna, cene i kvaliteta iz razloga sto uleću u dvorište Casia koji je među prvima počeo da to radi pravi jeftin sat solidnog dizajna (u većini kolekcije kopiranog) i solidnog kvaliteta (sve karakteristike pseudočasovničarskog brenda. Ukoliko neko punudi više od Casia za iste pare i isti ili viši nivo kvaliteta, uz dobru pdršku što se tiče distribucije i servisa ne vidim razlog da se ne uzme u razmatranje. U kranjem slučaju ljude kada kupuju satove pokreću različite emocije i stvari ne treba posmatrati crno ili belo. Istina je uvek negde izmedju.

Casio i Festina koji danas u najvećem delu kolekcija predstavljaju pseudo časovničarske brendove i ukoliko ikada u potpunosti zaokruze proizvodni ciklus od sopstvenog mehanizma do finalnog proizvoda (o cemu verujem i ne razmisljaju)uz cenovnu konkurentnost onda cu u potpunosti podrzati konstantaciju starijeg kolege i treba kupovati te satove jer bi bili jedinstveni.(ovo ne važi za manji deo Casio Kolekcije). Sve dok rade iste stvari kao i proizvodjaci modnih, pseudo modnih i ostalih pseudo časovničarskih brendova ja ne vidim razliku izmedju njih osim dužine prsisustva na tržištu i broja prodatih satova.
    Poslednja ispravka: Lojpur (7.8.2011. u 14:35)

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re: Hector satovi

Citat Lojpur kaže: Pregled poruke
    Moj post je bio da pomognem coveku da sa odredjenim budzetom kupi sat sa odlicnim odnosom Cena/kvalitet (verovatno bolji i od Casia sto je konstatovano kada je covek video sat) a evo kad vec moram onda nesto i da pojasnim.
    Hmmmm... Ja u ovoj temi nigde nisam pročitao da je Alexandar NV izjavio da Hector satovi imaju bolji odnos cena/kvalitet u odnosu na Casio. Ono što jeste napisano je da se čoveku pomenuti Casio model uživo nije dopao što može da bude iz više razloga, zar ne?
    Izneo sam mišljenje koje imam o modnim proizvođačima koje je zasnovano kako na ličnom tako i na iskustvu mnogih vlasnika širom sveta i stojim iza njega ali ok, mogu da razumem i Vaš stav obzirom da zastupate Hector satove u Srbiji.
    VLADAN P likes this.
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •