Mislim da ti niko nije direktno odgovorio na pitanje, verovatno misleci da se podrazumeva, ali treba da znas da ce i najjeftiniji kineski plasticni kvarcni mehanizam od $0.5 biti tacniji od najskupljeg mehanickog mehanizma, navijaca ili automatika, od vise K$... Dakle, da, svaki mehanicki sat ce vremenom imati sve vece odstupanje, ako ga ne podesavas - a u tome i jeste draz, da se druzis sa svjim satom.Ako te to nervira, onda mehanicki mehanizam nije resenje za tebe, trebalo bi da kupis sebi neki dobar kvarcni sat!
Inace, odstupanje koje si naveo je vrlo malo, sto zanci da je sa tvojim satom sve u redu i da mozes da budes prezadovoljan kupovinom!
Btw, prosle nedelje sam nosio na ciscenje jedan novi Orient automatik koji sam nabavio, i onda mi je sajdzija objasnjavao kako je jako vazno da se automatici nose sto vise, da bi se stalno dopunjavala rezerva snage, i dao jedan savet: ako radite "sedeci" posao, treba nositi sat na desnoj ruci, jer se ona vise krece - ako ste desnjak, naravno. I on sam nosi svoj sat na desnoj ruci jer, kaze, ta ruka mu je uvek u pokretu.![]()
Registracija
Help

139Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi