misli se na 3135, bas bezveze greska, ja se uzdao u citat @iwc...sto se tice ukusa i neukusa, ja ne tvrdim nista, samo bih zeleo da oni koji misle da je 9s65 za 2 klase bolji to i obrazloze, pa makar strucnom terminologijom nejasnom nama neznalicama![]()
misli se na 3135, bas bezveze greska, ja se uzdao u citat @iwc...sto se tice ukusa i neukusa, ja ne tvrdim nista, samo bih zeleo da oni koji misle da je 9s65 za 2 klase bolji to i obrazloze, pa makar strucnom terminologijom nejasnom nama neznalicama![]()
Prepravio sam naslov.
Nadam se da ću za par dana imati vremena da se uključim u ovu interesantnu temu...
No time to lose
Ma kakav bre Rolex, Seiko je zakon...!![]()
Salu na stranu, cini mi se da ovde vazi ona narodna...
"Svaki ciga svoga konja 'fali..."
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
pa i ja isto to mislim, verujem da su oba mehaznima vrhunska i da nije jedan nije 2 klase ispred onog drugog. a da li ce neko kupiti submariner ili grand seiko stvar je licnog izbora i finansiskih sredstava...
Onako laicki, koji su kriterijumi za poredjenje mehanizama? Pogotovo ako su blizu po slozenosti, po ekskluzivnosti (racunam da se ona ogleda u broju primeraka), tacnosti, pouzdanosti (?!).... Mislim, postoji li nesto sto se na kraju ne svede na licne preferencije? Buni me i poredjenje npr. ETE i Myiote ili Seika u istom cenovnom rangu. Teme koje se ticu ovih poredjenja uglavnom su zavrsile u corsokaku. Trazim prosvetlljenje....![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi