Bravo..iako imam Superocean i ja razmisljam da ga menjam za Aquatimera i tu sam blizu...Galapagos limited uhh
Bravo..iako imam Superocean i ja razmisljam da ga menjam za Aquatimera i tu sam blizu...Galapagos limited uhh
evo da se i ja ukljucim, (posle duzeg vremena, pritisle druge obaveze...)
Ja sam ozbiljno razmisljao (ima u nekoj drugoj temi) o IWC aqua (titanium i oranz naravno) i skoro pa nabavio...medjutim nesto ima kod tog sata sto me ''odbija'' , mada mi se opet i svidja...
tako da sam resio da jurim za povoljnom prilikom...moj 'tip' je Doxa diver (...steta sto se tesko nabavlja, odn. bukvalno nema gde da se vidi/ proba u zivo= da li ima neko?)
...tako me nesto asocira na Ursulu Anders kad izlazi iz mora, da ne mogu prosto da odolim...definitivno ima nesto u tom budz al retro look-u![]()
@complication
Doxu jedino možeš da nabaviš preko njihovog sajta - nema druge solucije!
Inace da ne zaboravim, ja sam se jedno vreme dvoumio oko Breitling-a SO sa onom retro narukvicom (jedini Br koji mi se dopadao- naravno stvar licnog ukusa, bez ljutnje molim), sad mi je drago sto sam odustao...
Medjutim ovi novi Brajtlinzi su skroz okej, cak fenomenalni...mada mislim da su bas bas precenjeni, kao i novi Roleksi (isto fenomenalni)- to je valjda marketinska fora, vidi se da su ubacili dodatnu lovu u reklamu (na pr. Federer je bio u ''naponu'' prosle godine pa to valja iskoristiti...)
Bookmarks sajtovi