Realno, sve sto je covek rekao vezano za servis je sasvim tačno i na mestu. Terminologija zavisi od nemacke/francuske/engleske skole, kako ko zove koji pojam.
Uradjeno pedantno i kako treba.
Da ne duzim mnogo, u principu se ovo zove kompletan servis sata.
Teorija kaže da treba zameniti i feder na takvom servisu, ali to uvek zavisi od samog stanja konkretnog federa.
Beat error ili abfal je relativna stvar, razliciti izvori daju razlicite granice, nesto opšte je ispod 0.8 ms, po mojim saznanjima.
Amplituda/gang kod Seika je inace malo niza, mada je i lift angle nestandardan, cini mi se da je za 7s26 oko 54.5 ali nisam siguran. Visi lift angle daje i visi rezultat amplitude, jer je ugao amplitude izvedena funkcija lift angle... Generalno, 260 - 270 stepeni nije magicna granica, vise je opste prihvacena... Uma mnogo izuzetaka od pravila. Mnogo je vaznije odstupanje tokom jednog ciklusa federa nego postici amplitudu po svsku cenu. Opet, amplituda govoru o zdravlju sata, generalno je to kao EKG...
Sto se tice plato stein ili roller plate jewel, kako ko voli, tacno je da gubi oblik ali ja to sam bas retko vidjao na Seiko starijim mehanizmima, recimo 7009, 6309, itd... Generalno, novi balans/ unra (uhr rad) je idealno resenje. Ako je sve ostalo dobro, sat mora da poleti...
Samo stanje sata posle 7 godina je za ocekivati, jeste sve suvo itd ali je to sve za ocekivati, dakle nista problematicno, nema naprslih rubina, ostecenih ili istrosenih osovina itd...
Sam timegrapher jeste prilicno osetljiv i stvarno detektuje svasta, veoma mocan alat, imam isti takav pa to i odgovorno tvrdim...
Generalni utisak, a da se odmah ogradim da ne zvucim pretenciozno...
Svaki sat treba da se radi sa ovakvom paznjom i detaljima, to nije stvar prakse vec odnosa prema poslu. Licno svaki sat radim po istom receptu, da li je licno moj ili od musterije, poznanika ili koga vec...
Naravno da oni kojima je ovo primarni i jedini posao ne mogu uvek toliko vremena da posvete svakom satu, vec to ide po principu trijaze prioriteta, problema i cene, treba ih razumeti... Oet, donja granica mora da postoji, da nema fuserisanja itd.
Ukratko, svaka čast Branislavu, drago mi je da vidim da još ima ljudi koji uživaju u ovom poslu i toliko paznje posvecuju svakom detalju.
Obzirom da nije zeleo da naplati ne mogu da komentarisem cenu. U svakom slucaju, kad cujete cenu servisa na nekim mestima, razmislite... mislim da ova prica pokazuje koliko tu ima akumuliranog znanja, vestine i posvecenosti i koliko dugo sve to traje, i koja je realna cena za sve to...
Zakljucak je da mnogi to rade za relativno simbolične sume jer vole taj posao...
U svakom slucaju, odlican post, svak cast majstoru i u zdravlju da Vas služi Seiko!

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk