@Nikola
Samo napred-pratimo te.Zamoli majstora da slikama proprati akciju sredjivanja.
Da li bi mogao da nam kažeš koliko je koštalo sredjivanje Seika?
Još bolje ako to znaš po stavkama-staklo,poliranje i td.
@Nikola
Samo napred-pratimo te.Zamoli majstora da slikama proprati akciju sredjivanja.
Da li bi mogao da nam kažeš koliko je koštalo sredjivanje Seika?
Još bolje ako to znaš po stavkama-staklo,poliranje i td.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Obecao je da ce slikati sve dok radi, inace i ovo su njegove slike koje mi je danas dao. Treba ceniti to sto je pristao da slika svoj rad, malo ljudi bi se iskreno oko toga maltretiralo, ali eto ima ko hoce. A sto se tice poliranja sve zavisi koliko rada treba, do koje mere je ostecenje, pa ti zato ne mogu reci cenu, a i sve je u dogovoru sa Damirom. Zato nemoj se ljutiti ako ti ne kazem, ali ne verujem da ces u NS naci bolji rad sto se toga tice, a to po meni nema cenu za ovakve stvari. Imas kontakt njegov u servisi pa ga slobodno kontaktiraj. I samo jos nesto da napomenem, ne zelim da ispadne da ja coveka reklamiram, nego vam prenosim svoja iskustva i svoje zadovoljstvo njegovim radom i njegovoj posvecenosti poslu do detalja. To je sve. Pozz
Poslednja ispravka: nikola0406 (16.12.2010. u 15:41)
Takav urar ZLATA vrijedi.Sretnice!
Danas sam isao da vidim rezultate dosadasnje, mislim da vas ocekuje jedan veliki vaaaaaauuuu efekat. Kada mi je pokazao staklo mislio sam da me zeza, da je nabavio novo
Strasno. A i kuciste ce biti ludilo, kada zavrsi peskiranje, jer samo poliranjem je sada kao novo.
mozes li da ga pitas da li ima safirno staklo u ponudi?
Sat je gotov, slike ce po HRONOLOSKOM redu biti postavljene veceras.Bilo pozitivne, bilo negativne impresije zelim da cujem od vas. Pozz
Prilog 4322Prilog 4348Prilog 4347Prilog 4346Prilog 4337Prilog 4317Prilog 4326Prilog 4342Prilog 4345Prilog 4341Prilog 4321Prilog 4327Prilog 4323Prilog 4324Prilog 4330Prilog 4328Prilog 4329Prilog 4333Prilog 4325Prilog 4335Prilog 4332Prilog 4334Prilog 4339Prilog 4340Prilog 4331Prilog 4338Prilog 4336Prilog 4319Prilog 4343Prilog 4344Prilog 4349Prilog 4350
Ovo je foto dokumentacija tako reci, celog procesa, tj dela, naravno, ali cisto da steknete sliku rada koji je ulozen u restauraciju ovog sata do sada. Ja sve sto mogu za sada je da kazem hvala mom majstoru i sad vec drugaru, za ovo remek delo po meni, jer ja sam stvarno laik za ovakve stvari i meni ovo sve deluje prosto neverovatno, a njemu je to posao. Pozz i bice jos fotki, znate mea i ovo to po meni zasluzuje. A i sto detaljniji opis rada i postupka, onog sto ja znam da se desavalo cu napisati.
Poslednja ispravka: nikola0406 (29.12.2010. u 20:41)
Ovo je vrlo blizu savršenstva!
Posebno mi se sviđaju rezultati peskarenja
Veliko BRAVO i za majstora i za tebe![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Joj i ja jedva cekam da vidim rezultat,ali iz reci majstorasam zakljucio da je sve super za sada.
Par novih fotki je na mom Flickr. Nadam se da vam se svidjaju jer sam se smrzao fotografisuciPozz
Flickr: nikola0406's Photostream
Bookmarks sajtovi