Simke samo nastavi sa izlaganjima,pazljivo te slusam i pratim.... Reci mi koliko kosta takva jedna spravica koju si kupio za regulisanje rada casovnika?
Simke samo nastavi sa izlaganjima,pazljivo te slusam i pratim.... Reci mi koliko kosta takva jedna spravica koju si kupio za regulisanje rada casovnika?
A u opet se ja napisa bez icega ajmo Jovo nanovo , Rus moze sve da se uradi , samo moje misljenje je da sat nikad vise nece biti u okviru COSC samo jedno kad izadje iz fabrike i to je to zato ne tezim ka savrsenstvu i cosc rezultatima . Somy ova sparava kosta izmedju 180 e ako se naruci u Kini plus postarina i carina , ja sam svoju 300 platio u Holandiji i dosla mi je za 3 dana bez carine i postarine , dodao bi jos nesto znam vrlo dobra sprava kako za kucnu upotrebu tako i za hobi ili casovnicara sa plitkim dzepom ali ponavljam nema razlike u merenju isprobano i dokazano Witschi za 3 do 5 hiljada eura daje iste rezultate kao i ovaj za 300 , naravno da kod Witchija ima mogucnosti kao disple b oju namestiti uglove gasenje paljenje pitaj bog sta vec ali mora nesto da ti ponude za tu kintu ovde prosto i jednostavno a rezultat odlican
Ok Simke, hvala na odgovoru.
Znaci nas narod je u pravu kad kaze ne moze od babe devojka.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Tako je ljudi treba biti iskrena mehanicki sat je ziv on radi to je sklop delova koji cine celinu i naravno da ima odstupanja ko zeli precizan sat nekaq uzme kvarc , najskuplji svat na svetu nikad nece biti tacan kao kvarcer ali to je realnost.
simke da li mozes posle nekog regulisanja, odraditi proveru pomocu nekog programa sa talefona, npr wildspetra ukoliko imas android, zanima me koliko je telefon pouzdan? hvala
E Bezbi ovako mislim da si me pitao vec jedanput u vezi Kello kaoliko je pouzdan pa ovako koliko god to ok bilo mislim telefon nije nikad kao ovakav isttrument zato sto na telefonu pricam o Kello programu kojeg imam i kojeg sam koristio , nema ni Beat eror ni amplitude evo trenutno merim sa oba kello pokazuje - 9,1 a timegrafer +12 znaci zaboravi
Bookmarks sajtovi