Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 22
Like Tree1Likes

tema: Potrebna preporuka

Threaded View

Novi član
    Član od
    5.2.2012.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Potrebna preporuka

Pozdrav kolege, evo.posle servisa sata, da se javim.i iznesem utiske, "servisiran" je kod ovlastenog distributera, a cim ste vidjeli navodinike, jasno vam je o cemu se radi..
    Ukratko-katasteofa..
    Situaciju.i razgovor putem telefona sam vec gore napisao i opisao...
    Posto su mi rekli da ne mogu nabaviti dihtung nit ikakave djelove za njega, sam sam nabavio dihtung, sa sajta koji je kolega 'eee' preporučio i postavio link, cak sam kupio i dvije plastike koje su se ogulile tokom godina nosenja..
    I naravno krece poznata prica, ne moze da se ostavi direktno u servis, i ako je kumu bukvalno na 2 minuta hoda od stana, nego su ga vratili u neku od radnja prodaje...
    I onda krece zurka..
    Nece da prime plastike za zamjenu, vec samo uzimaju dihtung..?!
    Posle sva dana, me.kum zove da im se javim..
    Ja nazovem.servis, na moje pitanje u cemu je problem, kaze serviser doslovno: "dal da vadim bateriju ili da sat ide u "otpis"...?!" ja pitam.a zasto, kaze, zamijenio je bateriju, sat radi ok, ali da sat nije prosao WR test ni sa novim.dihtungom, ali i da nije prosao test, ni prije otvaranja...
    Da napomenem, a vec sam.gore pisao, sat 13 godina, nikad nijesam skidao sa ruke, ni tokom pranja ruku, ni tokom tuširanja, nit tokom kupanja u slanim i slatkim vodama, i nikad nijesam.imao problema sa WR, niti je ikad servisiran prije, tj otvaran..
    Na moje pitanje, pa sta je problem, i sugestiju, moguce da je do "alti" dugmeta jer ne ide glatko kao "compas" i "baro", on odgovara- "nema to veze.." Pa reko sta je onda, kaze- prljavstina, pa reko onda ocistite to i sve ok, on meni odgovara- "ne smijem to da diram, ima senzore, to je prljavo uzasno, i prekida diskusiju recenicom, i pitanjem.sa pocetka, da li da vadi, vec ugradjenu bateriju ili da sat ide u otpis...
    Tako da je u stvari samo.bateriju zamijenio, sto sam i sam mogao da uradim...
    E sad moje pitanje, na koji mejl da pisem prigovor, direktno brendu Casio i da trazim pomoc, kako i dje na satu da odradim to sto treba..?
    Poslednja ispravka: brano (29.10.2019. u 14:22) Razlog: Greska u kucanju

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •