Časovničar Bojović
Obilićev venac 18-20, TC City Passage lokal 3-10, 11000 Beograd, Srbija
Tel.: +381 69 2941331
Ocenite Servis
4,05 (42 ocena)
Pošaljite prijatelju
Dodajte Komentar/Pitanje
25.02
Ja sam priličan perfekcionista, a mislim da je servis odličan.
Laki / odgovori >>>
28.11
Sve preporuke za majstora Bojovica. radio mi je servis na prilicno komplikovanom mehanizmu, sve odradjeno bez greske. Preporuka sa moje strane.
RUS / odgovori >>>
25.03
Dobar majstor, nije loš, ali jako neodgovoran. Nema ga po par dana ni da se javi, kao da je u zemlju propao. Takodje, probija rokove samo tako.
kovke1985 / odgovori >>>
08.02
Izuzetan majstor. Posle tri reklamacije ovlašćeni servis mi je vratio sat bez dijagnostikovanog kvara. Odneo sam sat majstor Bojoviću i sada radi savršeno. Pronašao je problem, zamenio deo, detaljno ga testirao, oduševljen sam!
BoxedIn / odgovori >>>
11.12
Sve pohvale za majstora Bojovica. Veliki profesionalac , vrhunska usluga po pristupacnoj ceni.
Sovereign / odgovori >>>
03.07
Mislim da sam ja majstoru Bojoviću najdosadniji mušterija jer sam 100%tni perfekcionista i šta reći na svaki njegov rad nemam ni najmanju zamerku.Skromno je reći da je najbolji :)
Dusan Jevtic / odgovori >>>
25.01
Moram da pohvalim majstora Bojovica. Nisam imao prilike licno da ga upoznam, ali culi smo se putem telefona i pozabavio se sa jednim mojim satom. Zaista sve pohvale za rad i komunikaciju!
krstin / odgovori >>>
21.01
Odlican majstor. Radio mi je servis mehanizma 7750 i poliranje kucista. Moj sat sad fenomenalno radi i izgleda kao nov. Sve preporuke za majstora Nebojsu.
Longines / odgovori >>>
04.01
Jako pedantan majstor, mirne ruke i oka. Imao sam prilike da servisiram kod njega satove sa ETA 2824 i ETA 2893 mehanizmima i sijaset drugih intervencija (korekcije tacnosti, provere originalnosti, zamene kaiseva i podesavanja duzina raznih nrukvica). Posebno sam zadovoljan poliranjem!
vladas / odgovori >>>
02.12
Pravi majstor časovničarskog zanata! Sve pohvale za majstora Nebojšu!
DrAgod / odgovori >>>
06.05
Radio mi je servis mehanizma 7750, poliranje stakla i poliranje kućišta sata. Sat sada izgleda kao nov. Sve pohvale i preporuke za majstor Nebojšu!
Mister No / odgovori >>>
30.04
Poliranje i zamena stakla na satu je urađeno maksimalno korektno, pedantno i u dogovorenom roku. Tople preporuke! Sat ponovo izgleda perfektno!
Shmizla / odgovori >>>
04.01
Odlican majstor, sve pohvale! Odneo bih mu i Grand Seiko na servis samo da ga imam ;-)
tiha / odgovori >>>
01.10
Sve pohvale za ovog naseg deliju,kad je lose lose i kaze kad je dobro mudro klima glavom...uliva veliko moje poverenje i sve nade su u njega polozene kad mu dam neki sat dail on bio skup ili ne...
milan zmaj / odgovori >>>

Operacija je u toku. Molimo vas sačekajte

Operacija je u toku. Molimo vas sačekajte

×

Operacija je u toku. Molimo vas sačekajte

×