Citat Vukas kaže: Pregled poruke
Elem, majstor u Akademskoj 2 samo sto me nije napsovao (sta je ovo, sto si to cackao, jesi ti casovnicar, od ovoga beze i iskusni majstori, ne mogu da ti pomognem...)
necu da mnogo branim "svog" majstora , samo da spomenem da je i moj prvi odlazak kod njega slicno prosao - odneo sam mu wostok koji sam kupio na pijaci, otvorio sam ga (ne znam ni ja sam sta sam ocekivao da vidim), ali nisam uspeo da ga zatvorim, pa sam gumicom pricvrstio poklopac i tako mu predao sat. onda mi je odrzao predavanje - otkad se sat kupuje na pijaci, sta ste ocekivali - jos i da radi, zasto ste ga otvarali sami itd., itd. Iako me u tom trenutku malcice iznervirao, istovremeno mi je bilo i simpaticno sto se iznervirao zbog starog ruskog sata od 200 din, pa sam ga zamolio da ipak primi sat, sto je (nerado) i uradio... i eto, od tada sam mu odneo valjda preko 20 satova, i svaki put sam bio prezadovoljan, a drago mi je sto su zadovoljni i drugi drugovi clanovi sa foruma kojima sam ga preporucio.
enivej, znam da g. milovan radi i (ruske) hronografe jer sam ga pitao jesenas, kada je trebalo da se dokopam jednog sa 3133, tako da bih voleo da verujem da je imao neki jak, da ne kazem opravdan razlog sto nije na servis primio tvoj sat!
nadam se da ce prica ipak imati happy end!

Citat Vukas kaže: Pregled poruke
Na kraju, ako se ispostavi da je sat upropascen mojom krivicom, ja cu to lepo da priznam i da se izvinem svima.
drzimo te za rec!
poz!