Pozdrav svima,
Hteo bih da započnem temu koja bi vrlo lako mogla da se opiše na sledeći način:
"Sve što ste hteli da znate o satovima a niste znali koga da pitate"
Naravno sa fokusom na ona usko stručna pitanja. U ovoj temi napišite sva ona pitanja i nedoumice koje imate po pitanju prvenstveno mehanizma ali i satova uopšte na koja biste želeli da dobijete odgovor profesionalaca.
Ja ću se svakako potruditi da prikupim sve odgovore od lokalnih časovničara, ali bih svakako hteo da iskoristim i priliku da pitam one koji rade u proizvodnji satova u renomiranim kompanijama.
Naime, sledeće nedelje ćemo prisustvovati sajmu satova u Beču, gde ćemo sigurno imati priliku da pričamo sa vrhunskim stručnjacima iz ove oblasti.
Na prethodnom sajmu na kojem sam prisustvovao imao sam čast sa razgovaram sa časovničarima iz sledećih kompanija:
Lange & Sohne
Vacheron Constantin
Naravno postavite i ostala pitanja koja biste rado pitali ove ljude da imate priliku. Mozda pitanja o edukaciji i sl.
Očekujem zanimljiva pitanja.
Pozdrav.
Registracija
Help

1065Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
ma neću više da budem geometar po njive da me šiba vetar,da me juri tamo neki ratar što mu nije metar ovde nego tamo,ma što ja da strahujem za glavu samo
inače pitam koja se škola završavala za časovničare,koji je to smer bio,da li još uvek postoji neka škola kod nas a ako ne ima li neki kurs,obuka za časovničare,vel pozz svima!

Bookmarks sajtovi