28Likes
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
Nepoznati Komandirski mehanizam u Amfibijino kućište?
Pozdrav svima, već posladoh poruku Skydrummeru, ali što da ne pitam i javno, ako projekat uspe može da znači nekome. Situacija je sledeća:
Stoji mi taj Komandirskie koji sam dobio za dž, kućište u raspad stanju, ali lepo radi, navija se, mehanizam nema ni trag korozije(naravno uradio bih servis), i gledam Meranom vidim prodaju solo kućišta, pa mi pade na pamet da li je to kompatibilno? Pre svega ovaj moj je neki franken, a ne vidim na mehanizmu oznaku mehanizma, šaljem ti sliku. Ima klasičnu klimavu krunicu, tako da ja tipujem na 2414(?), i ima datum komplikaciju.
Šta mislite, da li ima smisla to raditi, uzeo bih kućište i brojčanik sa Meranoma, a sve ostalo bih prebacio, s tim da imam set dihtunga i krunicu od Amfibije već ranije kupljene prilikom kupovine Amfibije, zadržao bih Komandirski kazaljke, ili eventualno uzeo nove mada vidim da ih nema u ponudi pojedinačno za kupiti, samo Amfibijine(koje bih gledao da izbegnem ako je moguće).
Znam da je kod Rusa prve dve cifre u nazivu mehanizma zapravo fi mehanizma, a svi su 24xx, pa računam da će pasovati.
I da, najbitnija stvar, ako je odgovor na prvo pitanje(iz naslova) pozitivan, koji brojčanik će mi odgovarati? Ja bih onaj Komandirski crni sa tenkićem, ali može i od Amfibije neki, naći će se.
Edit: Sad vidim zenitar ima i solo kućišta Komandirski, možda je to bolje rešenje zbog krunice koja se vizuelno razlikuje spolja gledano.
Poslednja ispravka: Uros GT (14.11.2014. u 17:07)
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi