Ovako, imam pitanje za alat za skidanje iglica na narukvicama. Evo link: https://www.youtube.com/watch?v=fHzwNMbEYao na 3 minuta i 17 sekundi vidim ovu malu spravicu kao oni mini šarafcigeri koje imam (ali ne sa ovim razrezom kao zmijskim jezikom!), gdje se ima kupiti ovaj mali šarafciger, želio bih sam mijenjati kaiševe a ne da za svaku promjenu idem kod časovničara i naravno da plaćam svaku zamjenu narukvice, a mijenjam ih često!? Otišao sam kod jednog časovničara i na svom satu mi je pokazivao kožnu narukvicu a skinuo je sa običnom čakijom/nožićem-zlo mi bilo kad sam pomislio da će tako i na mom satu da skida metalne iglice.....ne bih želio da mi grebe sat kad je već do sada 5 godina kao nov.....e taj mali šarafciger me interesuje gdje nabaviti?
P.S. Još me (usput da napišem) užasno nervira kad mi časovničar skoro pa baci moj sat na ono staklo, zar niko nema neku magičnu krpu da ga stavi, sa donje strane sata su mi nekoliko senzora, a oni (već kod 4 časovničara stavljaju sat na ono staklo), kod zadnjeg časovničara sam rekao da stavi neku krpu pa ću staviti svoj sat na pult.......![]()
Registracija
Help

217Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi