Sat je bio ispravan i podpisan kada sam ga kupio trebalo je zameniti samo kruicu koja je bila polomljena i nije moglo da se nasteluje vreme.Kljuc se video golim okom.E tu obicnu krunicu sam cekao 4 meseca.Na krunici nema znaka sasvim je obicana
Da to je mehanizam koji je dosao od casovnicara ali na plocici ne pise tag heuer inace sat radi kao sto je i radio sam nema podpis.Pokusava da od mene napravi majmuna jer smo se svakog dana vidjali u parku u kaficu.Dao sam mu sat sa punim poverenjem a on me izbacio kao dzukelu iz radnje jos mi pretio da ja neznam ko je on i da neznam sa kim se kacim.Pa eto bas hocu u ovih 60 godina da vidim sa kim se ja to kacim.Sta to on moze da mi uradi.A ja iskreno cekam da vidim da li sam ja usamljen ili ce se javiti jos neko kada bude zavirio u svoj sat naravno u neki malo jaci sa cenom.
Ne mora u policiju moze u organizaciju forum ako se ne nagodimo da vrati masini podpis ili otkupi sat.Ako se ne nagodimo gonice ga advokat iz foruma po sluzbenoj duznosti.Ja imam svedoke da je sat bio podpisan kada sam ga kupio,a i sam casovnicar zna da je tako ali sta mu je to trebalo neznam.
FORUM je organizacija u Nisu za zastitu gradjana od zloupotreba
Registracija
Help

217Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi