Pozdrav svim ljubiteljima satova.
Pratim ovaj forum vec neko vreme i evo danas mi se ukazala prilika da i ja nesto napisem.
Posedujem sat Citizen Promaster koji nosim vec nekih, pa moglo bi se reci 10 god.Resio sam da kupim nov sat radi se o Tissot T Race oznake T 048 417 27 051 00 sad sam u nekim pregovorima ali otom potom kada bude bio moj predstavicu ga na forumu.
Sada hocu da ovaj Citizen servisiram ili kako bi se to vec moglo nazvati .Pre dve godine mi je casovnicar u Zr-u ocistio sat odnosno kuciste posto je bas bio prljav i staklo mi je bilo izgrebano i kada je duze vremena boravio pod vodom pojavljivao se kondez sa unutrasnje strane stakla zato sto je riknula diht gumica iliti oring.Covek nije imao ni orginal staklo ni gumicu pa je stavio sta je imao,ali po svoj prilici to nije to.Sada bih ja da stavim sve to samo original i da promenem silikonsku narukvicu posto je i ona pri kraju,pa bih zamolio ljude koji znaju fde i ko bi to mogao da mi adekvatno zameni a da cena nije neka .Zvao sam danas servis Bomar u NS u i mislim da po tim njihovim cenama bas i nije pametno sve to raditi.
Pa reko ajd da ovde upitam za savet ljude koji poznaju ovu materiju.Hvala unapred